Sådan sinker din puls

04/06/2014 by admin

En puls eller puls, er den menneskelige målestok for den arterielle hjertebanken af hjerteslag. Sygeplejersker og læger tage pulsen på patienter, fordi det er en stærk indikator for en persons helbred. High pulse priser er en indikator for stress, angst eller smerte, og det gør hjertet arbejde hårdere end den skal. Aftagende din puls lindrer pres på dit hjerte i stressede situationer og tillader dig at vende tilbage til en afslappet tilstand hurtigere. En normal puls for voksne er 60 og 100 slag i minuttet.

Instruktioner

• Fjerne alle kilder til stress på kroppen. Hvis udfører en stressende opgave, stoppe udfører det. Forlade området for en roligere, mere fredelig, hvis i en stressende situation.

• Motion regelmæssigt. Træningen forbedrer hjertets evne til at levere ilt til musklerne. Atleter har meget lavere hvile puls satser end den normale befolkning. Jo bedre din hjerte-kar-sundhed, lavere Vurder din puls når de hviler eller når udøver selv fysisk. Dette fører til reduceret stress på dit hjerte.

• Gøre yoga. Yogaøvelser reducere puls.

• Praksis afslapning vejrtrækning. Sidde komfortabelt med ben uncrossed, hænder åbne og lukkede øjne. Tag dybe, kontrollerede indåndinger for at levere ekstra ilt til musklerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com