Hvordan man kan gå rå for vægttab

04/30/2014 by admin

En rå fødevarer kost er en hvor du spiser fødevarer, der ikke er opvarmet over 42 grader Celsius eller 118 grader Fahrenheit. Med andre ord, spiser du primært rå frugt og grøntsager samt nogle nødder og frø. Når man spiser rå, har du ikke spiser 100% raw foods--mange der følger kost mål for 80 procent til 90 procent rå. Efter en rå kost er en fantastisk måde at tabe sig, men du vil også bemærke andre sundhedsmæssige fordele, såsom lavere kolesterol og blodtryk.

Instruktioner

• Beslutte, hvordan du ønsker at starte. Én måde at start kosten er at gøre en pludselig ændring i dit liv - blot vågne op en morgen og begynde at spise primært rå fødevarer. Denne metode kan resultere i en hurtig vægttab, primært fordi din krop er detoxing og at slippe af med nogle vand vægt. Stadig, dette kan være ganske opmuntrende, at hjælpe dig med at holde fast i kosten. Anden måde er at foretage en gradvis ændring, starter ved at spise et par rå måltider pr. uge og øge antallet af rå måltider som tiden går. Dette vil stadig resultere i vægttab, men det kan være langsommere. Dog kan det være lettere at opretholde langsigtet kost, hvis du er gradvist ved at ændre dine vaner.

• Køb leverer for at forberede rå fødevarer. I det mindste er det vigtigt at have en god sæt af skarpe knive. Dog bør du også overveje at købe en blender til at lave smoothies. Andre apparater, kan du overveje er en juicer og en mad dehydrator, som du kan bruge til at gøre kiks og brød erstatninger. Nøglen til at tabe sig på en rå kost er at kunne foretage en række forskellige fødevarer til at holde dig fra at kede.

• Oplev rå mad erstatninger for dine livretter. Hvis der er en fødevare du indkvartering, er chancer, der er en opskrift, der replikerer den ved hjælp af rå fødevarer. For eksempel, kan du finde opskrifter, pandekager eller chokoladekage. Du vil være mere tilbøjelige til at holde sig til kosten, hvis du stadig kan spise fødevarer, som du kan lide.

• Overvåge dit vægttab fremskridt. Det er sandsynligt, at du vil mærke vægttab lige bortrejst. Dog bør du også være sikker på at spore dine fremskridt. Hvis du ikke mister vægt, ser på mængden af kalorier du spiser. Generelt er en rå fødevarer kost bør være naturligt lavt i kalorier, men hvis du spiser masser af nødder og frø, du kan spise for mange kalorier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com