Ankel hævelse og smerte

12/29/2012 by admin

Ankel hævelse og smerter er almindelige symptomer, der kan skyldes ankelskader, eller fra eller andre sundhedsmæssige forhold, der påvirker den nedre ekstremiteter eller leddene. Smerter og hævelse som følge af skade bliver ofte sprede naturligt over tid.

Ankelskade

Hvis anklen er udsat for et traume som en forstuvning eller en stump indvirkning, er smerter og hævelse tilbøjelige til at følge. Alvorlige skader kan forårsage hævelse er blå eller lilla på grund af blå mærker.

Ødem

Ødem er en tilstand, i hvilken væske hober sig op i kroppen, resulterer i hævelse, kan være smertefuldt. Ankler er særligt tilbøjelige til ødem, fordi overskydende kropsvæsker pool i fødder og ankler.

Gigt

Gigt er en betingelse, hvorpå padding bindevæv af en fælles bryder ned, hvilket kan resultere i kroniske smerter. Slidgigt i anklerne påvirker især ældre og personer med tidligere ankelskader.

Andre årsager

I nogle tilfælde, kan ankel hævelse og smerte indikere potentielt alvorlige underliggende sygdomme som infektioner, allergiske reaktioner, blokering af lymfeknuder i benene og lever, nyrer eller hjerte problemer.

Behandling

Ordentlig behandling af ankel smerter og hævelse vil afhænge af årsagen, men hviler anklen og undgå aktivitet mens icing fælles periodisk normalt kan medvirke til at reducere smerter og hævelse.

Forebyggelse

Undgå høj-effekt aktiviteter, der kan forårsage skader på anklerne vil medvirke til at reducere ændringerne af ankel smerter og hævelse. Iført korrekt montering sko og laver øvelser for at styrke fødderne og lægmuskler kan også hjælpe med at forhindre skade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com