Fordele og ulemper på køb af lægemidler fra Canada

12/11/2012 by admin

Fordele og ulemper på køb af lægemidler fra Canada

Med medicinpriserne skyrocketing, søger flere mennesker uden grænser til at få den medicin, de har brug for. Canada har længe været en vigtigste leverandør af narkotika, hovedsagelig på grund af dens lavere priser og dens nem adgang. Stadig, fordele og ulemper ved at købe udenlandske narkotika er stadig en overvejelse, især for dem, der bruger internettet til at få adgang til dem.

Betydning

En af de største fordele af køber lægemidler fra Canada er besparelser. Især når købt online, er besparelser på omkring 30 procent normal. Selv når fragt og levering priser er stablet på, er narkotika i Canada stadig betydeligt lavere end i USA. Hvis du kører ind i Canada til at købe narkotika, og selv når du faktor i omkostningerne ved at drive det, rabatter er stadig betydelige. Mange canadiske online apoteker tilbyder også særlige rabatter for tilbagevenden kunder, refills og generiske lægemidler, eller dem, der er solgt i Canada under et andet navn.

Advarsel

Når du søger efter narkotika fra Canada gennem specialgrafit hjemmesider, er der faktisk to typer af websteder, som du kan støde på. Den første er en standard apotek, der sælger medicin online, men stadig kræver en recept fra din læge, som skal være enten mailede eller uploadet før lægemidler kan bestilles. Disse er juridisk websteder, som tilbyder en rabat, men stadig overholder alle regler og forordninger. Anden typen af hjemmesiden er en, der tilbyder narkotika til salg til enhver, der udfylder en hurtig spørgeskema. Dette betragtes som en erstatning for en recept, og du er opkrævet et gebyr, som du ville gøre ved et besøg hos din læge. Fordi der er ingen kontrol eller grundig kontrol med denne anden metode, er der altid en chance for komplikationer og sundhedsspørgsmål.

Overvejelser

Når du køber lægemidler fra Canada, er det vigtigt at faktor i leveringstider. Hvis det stof, du leder efter skal være startet inden for de næste to eller tre dage, giver det kun mening at købe lokalt. Fordi juridisk apoteker skal gå over din recept og godkende leverancen inden det går faktisk ud af deres lager, skal du forvente et gennemsnit på en uge eller mere for lægemidler til at nå dig. Dette kan være OK, hvis du køber en refill og gør det med tid nok, men det ellers kan være et problem.

Effekter

En stor fordel ved at købe narkotika fra Canada i stedet for fra andre lande, er, at regler for produktion og distribution af lægemidler i Canada er så strenge som de er i USA. Dette betyder, at produkter er sikre og ingen udenlandske ingredienser eller fyldstoffer er blevet indført til mix. Narkotika importeret fra Indien eller Mexico, på den anden side passere ikke den samme streng kvalitetskontrol.

Fordele

En anden fordel ved at købe lægemidler fra Canada, er især hvis gjort online, privatlivets fred. Dette kan være særlig vigtigt at dem shopping for lægemidler til behandling af HIV, herpes eller endog impotens. Fordi pakkerne sendes med ingen tydelige markeringer på ydersiden, behøver patienter ikke at beskæftige sig med udsætter sig foran apotekerne og andre gæster.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com