Orgel Donation kriterier

12/09/2012 by admin

Fra februar 22, 2010 er ca 105,784 mennesker på venteliste til at modtage en donerede orgel, ifølge OrganDonor.gov, som som giver "Amerikanske regering oplysninger på orgel og væv organdonation og -transplantation." Fra januar til November 2009 var der 26,081 organtransplantationer udføres.

Absolut udelukkelser

Mens alle folk bør overveje at blive organdonor, er der et par automatisk udelukkelser, der vil forhindre nogen i at blive en donor, ifølge OrganDonor.gov. Donorer kan ikke blive HIV-positive, har kræft i forbindelse med donation eller har nogen form for infektion, der påvirker organer eller væv.

Alderskrav

Der er ingen aldersgrænser for at være organdonor. Ifølge OrganDonor.gov, har "nyfødte og ældre borgere været organdonorer." Dog hvis du er en mindreårig (under 18 år), skal du have skriftlig tilladelse fra en forælder eller værge for at være organdonor. Den fælles aldersgruppe for levende organdonation er 18 til 60.

Typer

Organer og væv (dvs. stamceller, knoglemarv og blod) kan være doneret fra et levende menneske. Et levende menneske er også tilladt at donere en nyre, samt en del af hans lever og lunger. Solide organer og væv kan også blive doneret efter erklærede hjerne eller hjertedød. Et levende menneske kan også vil hele hans krop til at blive doneret til et universitet eller research institution for uddannelsesmæssige og videnskabelige formål.

Orgel tilstand

Tilstanden af en potentiel donor organer er afgørende for hans donation status. OrganDonor.gov hedder det, at et ungt menneske ikke kan være i stand til at donere en del af hans lever på grund af tidligere alkoholmisbrug, mens en ældre person, der har levet et alkoholfrit liv kunne donere en del af hans lever. Hver donors organer er grundigt undersøgt af en læge for at blive godkendt til donation.

Ekspert indsigt

Efter OrganDonor.gov, bør en levende donor grundigt rådede på hendes beslutning om at gennemgå elektiv kirurgi, der kunne have en stor indflydelse på hendes krop og liv. Der har været nogen formelle undersøgelser for at kortlægge levende donorer flere år efter deres operationer. Alle donorer bør nøje afvejes risiciene og gøre en uddannet beslutning efter høring af deres læger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com