Homøopatisk medicin for højt blodtryk

03/07/2010 by admin

Homøopatisk medicin kan sænke blodtrykket uden så mange bivirkninger som receptpligtig medicin. Mange typer af homøopatisk medicin til at sænke forhøjet blodtryk omfatte ændre personlige adfærd og fastholde disse ændringer for at være effektiv til at sænke blodtryk til et sundt niveau. Folk, der overvejer at bruge homøopatisk medicin til at sænke blodtrykket bør først tale med deres læge, da nogle metoder kan være kontraindiceret med anden medicinsk behandling eller medicin.

Funktion

Funktionen af homøopatisk medicin for højt blodtryk er at undgå medicin, der kan have alvorlige bivirkninger, at mindske omkostningerne ved receptpligtig blodtryk medicin og at forbedre den generelle sundhed.

Typer

Ifølge Mayo Clinic er ernæring den mest effektive homøopatisk medicin for sænke forhøjet blodtryk, når det indeholder alle en lav-salt og fedtfattig kost, at fjerne alkohol og koffeinholdige drikkevarer, og drikke mindst 64 ounce af vand dagligt.

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, alternativ medicin til at sænke forhøjet blodtryk som praktiserende dagligt vejrtrækning teknikker og akupunktur er blevet tilpasset til vestlige brug fra østlige kultur (Se nedenstående ressourcer).

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, homøopatiske midler, der omfatter fysisk aktivitet såsom yoga, tai chi, qigong, kan strækøvelser og moderat aerob øvelse arbejde så effektivt som receptpligtig blodtryk medicin.

Typer

Homøopatisk medicin for højt blodtryk kan omfatte urter og kosttilskud såsom Coenzym Q10, omega-3 fedtsyrer, L-arginin og L-taurine, der har indvirkning på blodkar, der svarer til blodtryk medicin.

Fordele

Urter og kosttilskud er tilgængelige i over-the-counter i helseforretninger. Akupunktur og åndedrætsteknikker kan mindske stress og føre til en lavere blodtryk.

Advarsel

Kosttilskud og urter i sundhed butikker kan ikke være klart mærket for dosering eller den korrekte måde at bruge dem. Homøopatisk medicin til at sænke forhøjet blodtryk bør ikke anvendes i stedet for en læges råd eller i stedet for blodtryk medicin ordineret af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com