Hvad kan en neurolog Test?

03/07/2010 by admin

Hvad kan en neurolog Test?

Den menneskelige krop nervesystemet er så komplekse, synes det umuligt at udpege et problem, hvis man skulle opstå. Det er derfor neurologer er uddannet til at udføre en række tests for at finde ud af, hvis en persons nervesystemet fungerer korrekt.

Neurolog

En neurolog er en læge, der er uddannet til at diagnosticere og behandle problemer med det menneskelige nervesystem. Dette kunne omfatte behandling af sygdomme i hjerne, rygmarv, nerver og muskler.

Neurologiske undersøgelser

Normalt når neurologer udfører tests, undersøge de nerver i hoved og hals, styrke og bevægelse af muskler, balance og reflekser, samt sensation, hukommelse, tale og andre kognitive evner. For at udføre nogle undersøgelser korrekt, kan en læge bruge røntgenstråler, adfærd nerve biopsier, spinal taps, magnetisk resonans, og Elektrodiagnostiske test til at måle aktivitet i nerve og muskler.

Neurologiske tilstande

Nogle betingelser, en neurolog kan teste for Medtag hjernetumorer og infektioner. En neurologisk læge kan også søge efter symptomer på sygdomme som Parkinsons sygdom, Huntingtons sygdom, Lou Gehrig sygdom og epilepsi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com