Underarm træningsudstyr til styrken

03/10/2010 by admin

Underarm træningsudstyr til styrken

Folk udøve ofte deres biceps grundigt men omsorgssvigt deres underarme. Ikke kun bodybuildere vil have stærke underarme---for mange andre sportsfolk underarm styrke er et vitalt aktiv. Tennis og baseball spillere, golfspillere og rock klatrere med fordel stærke underarme. Flere stykker udstyr er nyttige for dem, der ønsker at udvikle deres underarme.

Marcy Wedge for underarm og håndled

Marcy Wedge for underarm og håndled passer over underarmen og har justerbar håndled og underarm støtte. Marcy Wedge øvelser dine underarme og håndled fra modsatte retninger, og du kan angive spænding niveauer der passer til dit niveau af styrke. Dette stykke af udstyr er også velegnet for folk, der ønsker at styrke deres underarme, hænder og håndled efter skader som karpaltunnelsyndrom.

Hånd griber

Hånd griber er et populært stykke af underarmen træningsudstyr, meget bærbar og ganske billigt. Det er effektivt til at styrke både underarm muskler og greb. Håndled stabilitet og hånds styrke også forbedre med regelmæssig brug af hånd griber.

Den fælles vægtstang

Øvelser som håndled krøller, reverse krøller, hammer curls og omvendt håndled krøller kan gøres med den fælles Barber at styrke underarmene. Når du bruger vægtstang, er det vigtigt at isolere underarm muskler helt og gøre området fuld bevægelse når du træner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com