Kost for migræne & GERD

07/22/2013 by admin

GERD eller GastroEsophagial reflukssygdom, er en form for syre refluks, der kan være anlagt den af stress, søvnløshed eller maven at skabe mere sur end nødvendigt. Resultatet kunne være huller i maven og spiserøret, mavesmerter og migræne hovedpine. En kost for GERD indebærer spise fødevarer, der ikke vil producere ekstra syre til at gøre for en bedre mave og mave-tarmkanalen.

Fødevarer for at undgå og hvad man skal spise

Der er ikke mange retningslinjer for at følge på en GERD kost som begrænsningerne, der er fødevarer, der allerede anses for "dårlig." Kulsyreholdige drikkevarer, overdreven rødt kød og fede fødevarer vil forværre maven og forårsage overskydende syre til at bygge, men hvis du er i stand til at bo på kosten og følge anvisningerne, så vil du have mindre problemer. Andre fødevarer betragtes som dårlige og store årsager til refluks er chokolade, fastfood restauranter, sødmælk, cremet suppe, kaffe og sure juice. Andre mennesker har fundet krydret fødevarer også forårsage problemer i deres mave og stimulere syre refluks eller bygge i spiserøret.

Fødevarer, som du kan forbruge og vil hjælpe er en konstant diæt af lys kød (Tyrkiet, kylling, tun) sammen med frugt og grøntsager (undgå sure fødevarer såsom tomater og appelsiner) og andre fødevarer, der er lavt fedtindhold som fedtfattigt brød, mælk og pastaretter. At sætte alle disse i din kost vil hjælpe med at bekæmpe GERD samtidig også holde kroppen selv sund som mindre "junk" vil være der.

Dette er dog ikke alt for skrap en kost at følge. Hvis du er en person, der har en forholdsvis ren kost til at begynde med, at fjerne et par fødevarer for at rydde op vil i høj grad hjælpe reducere syre refluks, men hvis din kost ikke er meget godt, derefter fjerne snacks kunne være meget svært. Prøver er meget nøglen til dette og kost er den største del af fjerne GERD.

Opholder sig på rette spor

Et par vigtige retningslinjer til en GERD kost er at spise mindre anrettede måltider hele dagen i stedet for få store portioner. Den mindre mad i maven på et tidspunkt, så den mindre syre, der skal opnås for at opløse mad. Fastsættelse og bøjning efter måltider bør også undgås, da vigtigste er at forbrænde maden hurtigere, således at det kan opløses hurtigere uden ekstra syre produceret hvis maden sidder i maven.

Eksperter fra gicare.com hjemmeside siger også at tabe sig vil hjælp betingelsen, at hvis du forvilder dig væk fra at spise de fødevarer, der skal undgås og indarbejde en smule motion, kost, selv bør hjælpe dig tabe sig. Efter disse retningslinjer, vil føre til en bedre du, som er nøglen til enhver kost og snart din migræne vil forsvinde sammen med halsbrand, fordøjelsesbesvær og andre sygdomme, der kommer sammen med GERD.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com