Helbredelsesmetoder for Morgellons sygdom

10/12/2016 by admin

Meget lidt er kendt om Morgellons sygdom. Mange læger mener, det er en kronisk smitsom hudsygdom. En person med Morgellons sygdom kan opleve kløe, bidende og kravle fornemmelser på og under huden. Hudlæsioner også forekomme. Børn og voksne kan både få sygdommen. Dens årsag er ukendt, men der forskes.

Betydning

Morgellons sygdom kan forårsage store lidelser for dem ramt af en sjælden sygdom. Dem, der har det ofte er i smerte og kan blive meget vansiret. Derudover kan de kognitive tab være dyb og invaliderende.

Antibiotika

Antibiotika bruges til at behandle nogle Morgellon sygdom patienter. Dem, der har testet positive med Chlamydophlia pneumoni stammen eller visse bakterier kan gøre godt med et kursus af antibiotika, ifølge Morgellons Grundforskningsfond.

Antiparasites

I en August 26, 2006, artikel i medicinske nyheder dagens infektionssygdomme sektion, rapporteret Dr. George Schwartz at intens antiparasitære behandlinger er gavnligt og kan helbrede Morgellon patienter, der for nylig er diagnosticeret med sygdommen.

Naturlige tilgang

På loveforlife.com.au den hjemmeside sendt en Lidende hendes bemærkelsesværdig genopretning og helbredelse ved at tage et bad i den drevne vaskemidler solen med farve-safe blegemiddel og lucerne spirer. Denne metode synes at ødelægge hudlæsioner. Mange med sygdommen udforske self-healing og dele deres resultater gennem andre blogs og web indlæg.

Behandling af hele kroppen

Du kan finde og genkende eventuelle symptomer, der kan have andre årsager. Udelukke hudlidelser som psoriasis og eksem. Søger behandling for angst og depression og har hyppige lægekontrol.

Holde sig ajour

Holde sig ajour med Morgellons sygdom fund og forskning. Denne lidet kendte sygdom at få mere opmærksomhed og finansiering, og medicinske fagfolk racing for en kur. Morgellon Research Foundation har en glimrende hjemmeside (Se ressourcer), er opdateret med nyheder, forskning konstatering og støtte på en regelmæssig basis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com