Forholdsregler af hvedekimolie

02/15/2010 by admin

Forholdsregler af hvedekimolie

Hvedekimolie er normalt anvendes udvortes og er fundet i mange hudplejeprodukter som sæbe, lotion og shampoo på grund af sin høje mængde af vitamin E. hvede kim olie kan anvendes direkte på huden for at hjælpe lindre tør eller revnet hud og hjælper med at gendanne hud, der er blevet beskadiget af solen. Hvedekimolie er også tilføjet til en bred vifte af flydende produkter til at hjælpe forlænge deres holdbarhed.

Allergiske reaktioner

Lave en aftale med din læge eller tale med apoteket om nogen allergiske reaktioner, der kan opstå, når du tager hvedekimolie. Læs altid etiketterne før du anvender dette produkt. Nogle hvedekim olie kan indeholde andre ingredienser, du er allergisk over for. Almindelige allergiske reaktioner omfatter svimmelhed, hævelse af ansigt eller tunge, kløe og åndenød. Hvis nogen af de allergiske reaktioner forekommer, afbryde brugen af hvedekimolie og kontakte din læge.

Solen

Mens hvedekimolie sjældent interagerer med andre lægemidler, kan det forværre andre medicin bivirkninger såsom sol sensitivitet. Når du tager hvedekim olie slid solcreme når de udsættes for solen, bo udendørs for bare korte byger af tid og undgå solarier.

Bivirkninger

Mens hvedekimolie anses for at være milde og de fleste mennesker har ingen problemer med at bruge det, er andre ikke så heldig. Almindelige bivirkninger til hvedekimolie omfatter acne (da olien kan tilstoppe porerne), hud misfarvning og allergiske reaktioner. Det kan også plette tøj. Det er uvist, om hvedekimolie er til stede i modermælken hos ammende mødre tager det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com