Sådan får du naturlige østrogen gennem fødevarer & urter

05/05/2013 by admin

Menopausale kvinder og kvinder, der har lave niveauer af østrogen behøver ikke ty til HRT (hormonbehandling) medicin til at lindre præ- og Post-menopausale symptomer. For mange af disse kvinder er HRT ikke en mulighed, på grund af øget risiko for at udvikle brystkræft eller livmoderkræft. Heldigvis er der mange fødevarer og urter indeholder naturlige phytoøstrogen (plante østrogen) der bør indføjes dagligt i en sund kost.

Instruktioner

Fødevarer, der bør være på din indkøbsliste

• Tilføjes listen over disse bælgfrugter: sojabønner, sojaolie spirer, tofu, sojamælk og sojamel. Alle er meget rig på phytoøstrogen. Andre gode kilder er røde bønner, grønne ærter, tørrede flækærter, black-eyed ærter og garbanzo bønner (kikærter). Lave dig selv en skål af split ærtesuppe (flækærter) eller en snack på hummus (garbanzo bønner).

• Tilføje disse urter og frø til at dine livretter eller lave te med dem. Urter, der har høje niveauer af phytoøstrogen omfatter: sort cohosh, Rødkløver, dong quai, salvie, persille, lakrids og humle. Frø omfatter fennikelfrø, anis frø, sesamfrø, solsikkekerner og hørfrø.

• Tilføje nogle af disse grøntsager og spirer til din liste. Grøntsager og spirer med de højeste koncentrationer af fytoøstrogener omfatter: lucernespirer, roer, gulerødder, agurker, aubergine, hvidløg, oliven, peberfrugt, kartofler, græskar, rabarber, tomater og yams.

• Tilføje nogle af disse frugter på din liste, da de indeholder den højeste koncentration af phytoøstrogen: æbler (æblemos), kirsebær, datoer, papaya, blommer og granatæbler.

• Tilføje nogle andre fødevarer med højt i naturlige plante østrogen, såsom hvedemel, ris og ris, mel, havre og HAVREMEL, byg, baker's gær, mejeri og æg, olivenolie og kød.

Tips & advarsler

  • Købe økologiske fødevarer, når det er muligt.
  • Begrænse eller undgå de fødevarer, der er anført ovenfor, hvis du lider af uterin fibroid cyster eller cyster på æggestokkene, som forværres af overskydende østrogen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com