Hvordan at slippe af migræne hovedpine

05/12/2013 by admin

Hvordan at slippe af migræne hovedpine

Mere end 29,5 millioner mennesker i USA lider af migræne, og disse sager er ofte fejldiagnosticeret som sinus eller spænding hovedpine, Ifølge National hovedpine Foundation. Migræne kan stamme fra alt fra genetik og kost valg til stress og dårlig vejrtrækning vaner. Resultatet kvalmende, dunkende og varige smerter. Når et simpelt middel som anvender en kold komprimere at dit hoved ikke er tilstrækkelig, seveal andre strategier kan hjælpe dig med at reducere migræne. Hvis migræne fortsætter, se en læge.

Afslapning metoder

Alvorlig eller kronisk stress kan føre til hovedpine på grund af ændringer i blodtryk og vejrtrækning mønstre. For eksempel, kan angst og depression både have negative fysiske virkninger på kroppen. Løsningen er praktiserende vejrtrækning øvelser, der hjælper kroppen med at slappe af og genvinde godt helbred. Hvis du bemærker, at din vejrtrækning kommer kort, hurtig lyseksplosioner, bremse og tage længere udånder og inhalerer. Spille beroligende musik som du øve vejrtrækning øvelser eller deltage endda i meditative sessioner.

Medicin

To grundlæggende typer af medicin er tilgængelige for dem, der lider af hovedpine. Mislykkede medicin, såsom Maxalt, Frova, Zomig og Imitrex, påvirke serotonin niveauer og give lindring for lejlighed hovedpine. Selvom disse stoffer findes i forskellige former, herunder næsespray og injektioner, de ikke støtte i behandling af underliggende problemer såsom menstruation og gigt smerter. Hvis du lider af kronisk hovedpine, kan forebyggende medicin, såsom Topamax og Elavil, reducere hovedpine hyppighed. Nogle af disse lægemidler er bestemt til at behandle sygdomme såsom depression og forhøjet blodtryk.

Urter og olier

Urte-behandlinger samt aromaterapi kan muligvis reducere migræne ubehag. Ifølge WebMD er Matrem både populære og almindeligt studerede urtemedicin for hovedpine. Undersøgelser er gennemført for at fastslå om urten er faktisk nyttigt eller hvis en placebo-effekt er ansvarlig for nødhjælp brugere erfaring. Brugen af terapeutiske dufte, herunder ingefær og pebermynte olier, kan også reducere sværhedsgraden af en hovedpine.

Massage og akupunktur

Selv om massage ikke kan direkte reducere hovedpine, kan de løsne spændte muskler og forbedre dårlig cirkulation, der kan underliggende årsager til hovedpine. Akupunktur, brug af små nåle til at frigive naturligt lindre kemikalier i hele kroppen, kan hjælpe kæmpe off beviser. WebMD rapporterer også, at akupunktur løsninger kan være langtidsholdbare i forhold til andre muligheder.

Kost ændringer

For nogle mennesker, kan fødevarer føre til migræne. Holde styr på hvad du spiser, og forsøge at skære fødevarer fra din kost, der synes at have en negativ virkning på din krop. WebMD rapporterer, at nogle undersøgelser henviser til omega-3 fedtsyrer, Coenzym Q10 og melatonin som muligt migræne reducerende. Konsultere din læge for yderligere oplysninger om mulige kost ændringer. Samlet set er det bedst at holde sig til en sund kost og få din fylde af alle de nødvendige fødevaregrupper.

Tips & advarsler

  • Undgå enhver mulig udløser fødevarer, som kan forårsage eller forværre din hovedpine.
  • Der er mange andre naturlige retsmidler, der kan hjælpe dig med at slippe af med migræne, herunder Matrem, magnesium, akupressur, akupunktur, udløser punkt terapi og massage. Alle er forskellige.
  • Før du bruger nogen af disse teknikker, tjekke med din læge for at se om de er rigtige for dig. Kaffe, ingefær, smertestillende medicin, selv varme bade er ikke for alle. Tag ikke nogen medicin, der kan skade dig!
  • Ikke Prøv disse henstillinger med børn eller babyer uden at konsultere med deres børnelæge.
  • Være forsigtig med brug af massage for en migræne. Den forkerte form for massage kan gøre din hovedpine værre.
  • Sørg for det er en migræne, som du har ved at tale med din læge.
  • Prøv at arbejde med din læge eller praktiserende læge af alternativ medicin til at få på årsagen til hovedpine, så du kan forhindre det før det selv begynder--der er, efter min mening, den bedste måde at slippe af med en migræne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com