Spørgsmål at stille, når de ansøger om Health Insurance

10/07/2016 by admin

Spørgsmål at stille, når de ansøger om Health Insurance

Health insurance er et kritisk værn mod at pådrage sig enorme medicinske regninger på grund af uforudsete sundhedsmæssige problemer eller ulykker. Hvis du ikke har en plan, der er omfattende, eller en, der passer til dine særlige behov, kan du finde, at din forsikring ikke når du har mest brug for det. Der er spørgsmål, du bør spørge når ansøge om sygesikring til at sikre, at din plan bedst passer til dine behov.

Out-of-Pocket grænser

Det er vigtigt at bede om en out-of-pocket monetære grænser på en forsikringspolice, før du beslutter dig at købe denne politik. Forsikringsselskaber bruger typisk en fælles løn eller co-assurance betalingsplan for medicinske procedurer, hospitalsbesøg og receptpligtig medicin. En co-assurance betalingsplan om, at du skal betale 20% af udgifterne til en procedure eller receptpligtig medicin kan ikke lyde utroligt dyrt, men prisen kan være betydelige ved udgangen af et regnskabsår. For eksempel, ifølge en 2010 artikel i the New York Times, kan kræftpatienter almindeligt betale $40.000 i et år for medicin, hvilket svarer til $8000 i out-of-pocket penge. Out-of-pocket grænser vil beskytte dig mod tilsyneladende uoverstigelige lægeregninger, bør alvorlige sygdom opstår. Spørger en forsikringsgiver, hvilken type out-of-pocket grænser er tilgængelige vil beskytte dig mod alvorlige finansielle forpligtelser i fremtiden.

Betalingsplan

Spørge, hvilken type af betalingsplanen din sygesikring politik vil bruge. Forsikringsselskaber tilbyder typisk tre typer af betalingsmuligheder for lægeregninger: egenbetaling, co-assurance og en ændret politik, der bruger begge muligheder. Egenbetaling planer oplyse et fast beløb, som du skal betale for en procedure efter at have betalt din fradragsberettigede. For eksempel, hvis din politik hedder det, at du skal betale $30 for hver læge besøg, så du ville betale $30 per besøg besøger uanset hvor mange gange du lægen. Co-assurance betalingsmuligheder angive en procentdel delt at du og sundhed selskabet skal betale. For eksempel, ville en 20/80 plan betyde, at du betaler 20 procent af enhver medicinsk bill afholdt, op til et bestemt beløb. Der er normalt forskellige co-assurance satser for forskellige udgifter til lægebehandling, og det er vigtigt at spørge hvilke udgifter svarer til hvilken procentdel.

Fradragsberettiget beløb

Et kritisk spørgsmål at stille et forsikringsselskab er det fradragsberettigede beløb, som du skal betale for en politik. Typisk, du skal betale hele det fradragsberettigede beløb af deres politik for året før monetære fordelene ved din forsikring gælder for lægeregninger. Dette betyder, at hvis du har en 40 procent rabat på receptpligtig medicin med en $500 selvrisiko, du skal bruge en total på $500 om narkotika for året før rabatten gælder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com