Hvordan man forebygger kramper

10/03/2016 by admin

Et ben krampe er forårsaget af en pludselig ukontrolleret sammentrækning af en muskel. De muskler, at kontrakten mest ofte på denne måde er de muskler, der krydser to samlinger. Disse typer af kramper kaldes ofte en "charley hest." Disse muskler omfatter, forstrækning (krydser knæ og hofte), quadriceps (også krydser knæ og hofte) og læggen (krydser ankel og knæ). Kramper holder normalt mindre end et minut. De kan vare flere minutter, inden aftagende. Kramper ofte opstår om natten og kan vække en pr. person fra søvn.

Instruktioner

• Strækning jævnligt. Stretching kan slappe af muskelfibre. Når du arbejder, Begynd langsomt. Altid varme før stretching og sørg for at fokusere på den muskelgruppe, der kramper. En god strækning rutine kan hjælpe med slappe muskler og forebygge kramper. Sørg for du cool ned efter træning, og ikke gør en intensiv motion rutinemæssige forud at sove.

• Ophold hydreret. Selv om det ikke er kendt, hvordan dehydrering og muskel kramper er relateret, er det kendt, at dehydrering kan påvirke kramper. Hvilket gør det vigtigt at drikke rigeligt med væske før, under og efter træning. Altid drik mindst tre fulde glas vand hver dag, herunder en før sengetid.

• Når et ben krampe forekommer du kan blidt massage og strække den ømme muskler. Derefter tage et varmt brusebad eller badekar. Dette løser ofte problemet.Tage et varmt brusebad eller badekar til varmt og slappe af musklen

• Du bør undersøges af en læge, når kramper bliver en vedvarende og et tilbagevendende problem. Der kan være en medicinsk tilstand, der forårsager kramper; elektrolytforstyrrelser, der involverer blod analyse til skærmen kalium niveauer og andre elektrolytter for at sikre de er normale. En læge kan også ordinere muskelafslappende medicin, til at hjælpe med at forhindre krampe, især hvis muskel kramper er om natten. At blive set af en læge er vigtig, fordi en læge gennemgår din medicin og medicinske historie for mulige faktorer, der bidrager til dit ben kramper.

Tips & advarsler

  • Undgå pludselige ændringer i rutinemæssige aktiviteter.
  • Ikke blive dehydreret.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com