Kirurgisk tabel krav for en vaskulær kirurg

10/06/2016 by admin

Kirurgisk tabel krav for en vaskulær kirurg

Vaskulære kirurger give udløsende pleje til patienter med nyre- og vaskulære sygdomme. Dette omfatter udførelse af operationer på blodkarrene i kroppen, udfører ballonudvidelse og skabe vaskulær adgang til dialyse og andre behandlinger. Vaskulære operationer kræver en kirurgisk bord, der er i stand til at yde tilstrækkelig eksponering, positionering og adgang.

Eksponering

Karkirurgi indebærer, at være i stand til at visualisere blodkarrene i kroppen ikke kun i den operative site, men også i hele kroppen for at sikre proceduren var vellykket og intet var skadet. Opstilling dette ofte kræver en fluoroskopisk maskine, også kendt som en X-ray maskine. Tabellen kirurgisk skal være fri af metalplader og har nok frihøjde under seng og arm bestyrelserne til at rumme X-ray maskine.

Positionering

Vaskulære tilfælde udføres ofte på ekstremiteterne. Operationer udføres på armen kræver en speciel arm bestyrelse, der bliver en miniature operationsbordet for armen. Tabellen kirurgisk skal være i stand til at rumme disse vedhæftede filer. Procedurer gjort på benet ofte kræver patienten at være vendt lidt til side, som, fordi der er behov for intraoperatively, kan kræve, at tabellen for at vippe venstre og højre.

Adgang

Tabellen kirurgisk skal kunne bevæge sig på en måde, der gør det muligt for kirurgen at være i nærheden af den udløsende websted, som kan være på nogen del af kroppen. Det skal kunne hæves og sænkes for siddende eller stående tilfælde, til at glide op og ned for hoved og hals tilfælde og til at låse og rulle for repositionering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com