Hvordan til at behandle acne hele mit ansigt

06/06/2013 by admin

Hvordan til at behandle acne hele mit ansigt

Mange mennesker, både voksne og teenagere, beskæftige sig med bums udbrud. Ansigtet bumser er især pinligt og kan forårsage du føler dig selvbevidst omkring andre mennesker. Men har du mange muligheder for at behandle din ansigt bumser. Prøv dem alle, hvis du vælger, og find den der passer dig bedst.

Instruktioner

• Prøv et hjem afhjælpe ved hjælp af eddike. Dette er meget simpelt. Rense din hud, som du normalt gør. Anvende æblecider eddike, efter du har tørret din hud. Blot dip et stykke vat i eddike og dup den på bumser. Eddike er en astringerende, der kan tørre bumser og dræbe bakterier.

• Brug en anti-bakteriel sæbe i ansigtet. Dette er til rådighed i købmænd og måske indeholder benzoylperoxid, som hjælper med at tørre op bumser. Følg anvisningerne på etiketten at få mest udbytte af sæbe.

• Brug en over-the-counter bums lotion. Købmænd tilbyder mange behandlinger at vælge imellem. Kigge efter en lotion, som indeholder benzoylperoxid og salicylsyre at dræbe bakterier og tørre bumser. Følg altid vejledningen på pakken.

• Brug en retinoid produkt, som nethinden eller Tazorac, på dit ansigt bumser. Disse produkter er tilgængelige ved recept, så du bliver nødt til at tale med din hudlæge. Retinoid unclogs porer og eksfolierer huden for at fjerne bums. Men det kan irritere huden, så sørg for du diskutere denne type behandling i detaljer med din læge.

• Spørg din læge om at tage en mundtlig antibiotikum at fjerne ansigt bumser. Antibiotika dræber de bakterier, der forårsager bumser; Men, læger anbefaler ikke benytter denne behandling for mere end et par måneder. Antibiotika også arbejde brønde i kombination med topikale benzoylperoxid til at reducere ansigt bumser. Tale med din læge om dine bekymringer og om dit ansigt bumser er alvorlige nok til en mundtlig antibiotikum.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com