Effekt af lændestøtte

01/11/2013 by admin

Effekt af lændestøtte

Lænden ligger mellem de laveste ribben og hofterne og kaldes normalt din lav tilbage. Lændehvirvelsøjlen holder kroppen oprejst og oprejst og bærer de fleste af kroppens vægt. Dette område er er tilbøjelige til at skade og ofte overbelastede og mishandlet. Ved hjælp af en lændestøtte bælte, når ophævelse kan hjælpe dig med at opretholde god kropsholdning og undgå rygskade. OSHA anbefaler brug af ergonomisk stole, der giver støtte i lænden området og nedsætte muskeltræthed.

Betydning

Lændehvirvelsøjlen består af fem ryghvirvler stablet oven på hinanden, støttet af muskler som løfter, roterer og flex kroppen. Lumbal skader fra vride eller løfte forårsage pres af ryghvirvel på disken. Disken kan herniate eller "glide", hvilket betyder, at det er tvunget ud af justering, trykke på nærliggende nerver og forårsager smerte. Ved hjælp af god krop mekanik og passende lændestøtte falder udviklingen af dette problem.

Fordel

Lændehvirvelsøjlen støtte tilskynder til god kropsholdning og hjælper med at holde kroppens abdominale organer og ryghvirvler i korrekt position. Dette reducerer presset på intervertebrale diske, brusk puder, der er puder mellem hvirvlerne. Med lændehvirvelsøjlen støtte til rygsøjlen, ryghvirvler er justeret og ryg muskler er afslappede uden spændinger som hjælper med at forebygge træthed og tilbage skade.

Typer

Der er ergonomisk designet stole for arbejde, som giver optimal støtte og en vifte af kile puder og støtte puder er tilgængelige til brug i hjemmet. Lastbilchauffører og mennesker, der tilbringer timer på vejen skal lændestøtte. Der er understøtter, som passer over bagsiden af autostolen og har skum polstring til at afbøde lænden. Nogle bælter passer omkring lænden, fastgørelse i front med Velcro eller spænder med nem justering. En lumbal bælte kan være ganske bredt og skal bæres over tøj, mens andre, tyndere designs kan bæres under tøj. Én type har små lommer, som luft kan være pumpet for at opretholde understøttende pres på trætte muskler.

Effekt når man sidder

Lændestøtte stopper effektivt din naturlige tendens til at bulet frem når du skal sidde i en længere periode. Når du bruger en stol uden støtte, træt din ryg muskler, fører til træthed og smerte. Du skal være i korrekt siddestilling med nederste del af ryggen så langt tilbage i stolen som muligt. Ved hjælp af en stol med god, justerbar lændestøtte hjælper med at bevare den naturlige S-kurve af ryggen, understøtter bækken og bibeholder balancen af rygsøjlen. Denne lodrette støtte af din overkrop letter nakke spændinger og aflaster på rygsøjle diske.

Effekt ved løft

Lændestøtte bælter er ofte brugt af byggeri, logistik og vedligeholdelse arbejdstagere. Sygepleje assistenter ansat i rehabilitering faciliteter eller pleje langtidsslitage Løfteseler støtte lænde område, når du løfter patienter. Bæltet giver øget stabilisering af rygsøjlen, hjælpe arbejdstagere undgå at vride og dreje typer af rygskader. Brug af enhver form for løft eller lumbal support bælte bør kombineres med træning på løft teknikker og god krop mekanik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com