Sanitet standarder for kommerciel is placeringer

09/17/2016 by admin

Sanitet standarder for kommerciel is placeringer

Fordi isen bruges til at køle mad og drikkevarer forbrugerne digest, er der sundhed koder regulerer sanitet retningslinjer for kommercielle is placeringer. Disse forordninger varierer efter stat.

Lokale sanitet standarder

Uanset hvor du bor, er der sanitet standarder for kommerciel is placeringer. Fordi retningslinjerne varierer afhængigt af jurisdiktion, konsultere din lokale sundhed afdelingen at lære om lokale sanitet love. Generelle retningslinjer, men omfatter: undgå brug af ice placeringer til lagring af flasker eller dåser til at undgå forurening; afløb skal være svært PEB til en indirekte afløb med en etage vask, der giver en ordentlig luftmellemrummet; og isen bin åbninger skal være dækket når den ikke er i brug.

En regelmæssigt opdateret og dokumenterede sanitizing tidsplan kan også anbefales.

Fabrikanten sanitet standarder

Ud over juridisk mandat sanitet is standarder for kommerciel placeringer, producenter af ice placeringer også anbefale vedligeholdelse og sanitet retningslinjer bestemt til hver model. I nogle tilfælde sælger producenten også sanitet løsninger for kommercielle is placeringer.

Sanitet løsning valgmuligheder

Afhængig af hvad der er tilladt af din lokale sundhed afdeling, kan du have valgmuligheder med hensyn til sanitet løsninger du kan bruge. For dem, der foretrækker at bruge økologiske løsninger, grundlæggende citronsaft kan være tilstrækkeligt. En anden mulighed er en nikkel-safe skala remover, der renser overflader samtidig beskytte metaller af din is bin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com