Sådan køber du lige lændestøtte stolehynder

03/12/2013 by admin

Sådan køber du lige lændestøtte stolehynder

Mens tendens til bulet efter sidder i lange perioder er naturlige, er den resulterende passiv krumning af ryggen absolut ikke naturligt. Med tilføjelsen af en lændestøtte pude i din favorit stol, kan du vedligeholde en bedre kropsholdning og reducere dine rygsmerter og stamme. Inden du køber en lændestøtte pude, skal du vurdere din personlige situation for at afgøre, hvilke kvaliteter til kigge efter i din pude. Du kan finde lændestøtte puder på medicinsk forsyning butikker, kontor forsyning butikker, visse stormagasiner og andre forhandlere. Priserne varierer afhængigt af butikken og type.

Vurdere rygsmerter

Target placeringen af din rygsmerter. Hvis din nederste del af ryggen er den primære kilde til dine smerter og ømhed, vil en lille lændestøtte pude fokuseret på at støtte kurven i nederste del af ryggen, når du sidder være et bedre valg. Hvis dine smerter har spredt sig opad til dine skuldre og nakke, et stort ryglæn pude, der understøtter både din øvre og nedre ryg vil være bedre egnet til dine behov.

Vælg ideel beliggenhed

Bestemme, hvor du vil bruge din lændestøtte pude. En rullet pude er ideel til stole, sofaer og senge. En fuld ryglæn eller en lændestøtte pude med en flad tilbage og en runde front vil føle og passer bedre i bilsæder. Hvis du vil bruge din lændestøtte pude i flere steder, en oppustelig pude rejser godt og kan justeres til at passe forskellige størrelse pladser. Hvis din pude bliver et sted, hvor du flytter meget, en pude med en vedhæftet fil til at holde det er stedet nyttige.

Eksperimentere før du køber

Brug et håndklæde til at eksperimentere med størrelsen af lændestøtte pude, som du skal bruge. Placer de sammenrullet håndklæde i kurve af ryggen og justere størrelse og tykkelse indtil det føles behagelig. Hvis sidder, din butt bør være at røre bagsiden af sædet og puden kan du nemt sidde med dine hofter, skuldre og ører justeret. Hvis liggende, bør puden bare tyk nok til at gøre dig føle, at ryggen hele understøttes og ligger fladt. I sidste ende, bør din lændestøtte pude rundere, hvis den indadgående kurve i nederste del af ryggen er dybere, og mindre hvis kurve af ryggen er lavvandede.

Afprøve forskellige muligheder

Teste lændestøtte puder i person før du køber dem for at sikre, at du køber en, der virker specielt til din krop. Ud over din forudbestemte krav, kigge efter din pude til at være bred og høj nok for din krop, så den kurver og støtte falde i de korrekte placeringer på ryggen. Afprøve puder lavet af forskellige materialer. Skum lumbale puder har gavn af at blive mindre fast og springier, mens hukommelse skum tendens til at være fastere og er i overensstemmelse med din kropsform. Lumbale puder lavet af gel tilbyde fleksibilitet, medium fasthed og en massage-lignende komfort. Hvis du ikke oplever mindre rygsmerter efter en uge for at bruge din nye lændestøtte pude, fortsætte med at afprøve puder, indtil du finder den rigtige for din krop.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com