Hvordan kan jeg tabe menopausale vægt omkring the midten krop?

02/17/2013 by admin

Hvordan kan jeg tabe menopausale vægt omkring the midten krop?

Midtersektionen vægtøgning i overgangsalderen kan ske hurtigt og er meget udbredt blandt kvinder i overgangsalderen. Ekstra vægt omkring maven placerer menopausale kvinder på en højere risiko for at udvikle hjertesygdomme, diabetes og andre sundhedsmæssige problemer. Lær, hvordan du kan reducere mængden af kalorier du spiser og øge din daglige fysiske aktivitet for at reducere menopausale Midtersektionen vægtøgning.

Instruktioner

• Rygestop for at opleve det fulde udbytte af din nye sunde livsstil. Rygning går ikke godt med et vægttab plan og det fordobler dine odds for at udvikle hjertesygdom i overgangsalderen år. Rygning også forårsager gevinst østrogen niveauer for at falde i et hurtigere tempo, hvilket kunne føre til en hurtigere vægt i den midterste del.

• Spis en sund afbalanceret kost at trimme fedt fra din midterste del og reducere risici i forbindelse med overgangsalderen vægtøgning. Forbruge fødevarer lavt indhold af mættet fedt og kolesterol til at fokusere på hjertesundhed udover vægttabet. Spise rich-farvede grøntsager og frugter som spinat, og bær til at opnå det højeste beløb af mikronæringsstoffer. Kun spise komplekse kulhydrater som hele korn brød, brune ris og havregryn. Grill, bage eller stege din kød og spise så meget fisk som muligt at opleve fordelene ved omega-3 fedtsyrer i fisk.

• Føre en afbalanceret træning regime, der omfatter aerob træning og styrketræning. Du kan ikke stedet reducere og fjerne vægt kun fra din mave. Du skal reducere fedt over hele din krop til at se forbedringer i din midterste del. Menopausale kvinder bør udøve i mindst 30 minutter hver dag, og 60 til 90 minutter hvis de agter at tabe.

• Overveje alternative behandlingsformer som urter og kosttilskud at bremse menopausale vægtøgning. Nogle kvinder kan finde lindring med alternative behandlingsformer, mens andre ikke kan. Ikke desto mindre, holde sig til din kost og træning regime til at reducere menopausale vægtøgning og trim din midterste del.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com