De bedste ting at spise for at tabe sig

02/25/2013 by admin

Mens der er ingen magisk måde at udgyde pounds fast, vil indtager visse fødevarer hjælpe din kamp for at tabe. Visse fødevarer hjælpe dig til at føle tilfreds længere, således at du undgår mellemmåltider på junkfood. Nogle af elementer dieters kan forvente at se, mens andre kan synes overraskende.

Kød

Spis rødt kød, som magert udskæringer af bøffer, til at maksimere din muskelvækst under vægttab. Købe økologiske hvis muligt og tjene en fire-ounce servering af grillet tyksteg, på størrelse med et spil kort, eller forberede bøf fajitas med HØJREB, peberfrugter og løg. Forbruge omega-3 fede fisk som laks, at øge din følsomhed over for insulin, som igen reducerer kropsfedt, især i midsection. Forbered laks blot ved at tilføje dine favorit krydderier, indpakning det i en folie pakke og smide det på grillen.

Mejeriprodukter og æg

Spise æg og toast til morgenmad hjælper med at tilfredsstille sult smerter og vil tilfredsstille dig længere end blot en doughnut eller en bagel, fordi æggene give protein, ifølge David Grotto, R.D., forfatter til "101 fødevarer, der kan redde dit liv." Hvis du ønsker at spise en fødevare, der kombinerer fedt, kulhydrater og protein, kan du prøve at spise nogle yoghurt naturel for at støt dit blod sukker niveauer og tabe fedt. American Journal of Clinical Nutrition hedder det, at kvinder bør forbruge fuldfed mejeriprodukter for at tabe sig og få alle de nødvendige næringsstoffer.

Frugter og grøntsager

Gnaske på blåbær i sommer for at få din fylde af antioxidanter. Udover at have den højeste antioxidant, blåbær gennemsnitlig ca 3,5 gram fibre pr kop, og fiber hjælper du føler dig fyldigere længere. For at få mest muligt ud af din blåbær, overveje at gøre en parfait med blåbær, almindelig yoghurt og mysli. Mellemmåltid om druer i stedet for chips hele dagen. Denne søde, men sprød behandle gennemsnit omkring 80 kalorier pr kop. Prøve madlavning med grønkål og spinat, som de er indlæst med fiber, jern og calcium, næringsstoffer er nødvendige for at tabe vægt. Sauter dem med bouillon og krydderier indtil kogt.

Korn

Spise havregryn til morgenmad vil holde dig følelsen tilfreds, fordi havre fordøje langsomt, endda instant vanilie. Udover morgenmad, kan du erstatte havregryn for breadcrumbs i opskrifter såsom frikadeller. Skifte til boghvede pasta til en påfyldning pasta, der kombinerer høj fiber med protein. Denne kombination hjælper dig med at tabe fedt og inches.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com