Faktorer, der påvirker blodtrykket aflæsninger

03/18/2013 by admin

Forhøjet blodtryk er en tilstand, der har en masse negative effekter på din krop, men normalt har ingen symptomer. Den eneste måde at fortælle, hvis du har det er at tage blodtryk med en skærm. Den øverste række er det systoliske læsning, der måler kraften af blod mod dine arterierne, når dit hjerte slår. Den nederste tal er den diastolisk tryk, der måler kraften af blod på dine arterier mellem beats når dit hjerte er i hvile. Du kan tjekke dit blodtryk, vent 10 minutter og komme op med et andet nummer, når du igen det. Der er mange faktorer, der kan påvirke dit blodtryk.

White-Coat Hypertension

Når angst hæver blodtrykket i en medicinsk indstilling, kaldes det white-coat hypertension. At tage blodtryk aflaesninger fra lægens kontor i behagelige omgivelser anbefales. White-coat hypertension er en af grundene til læger tyder på, at du holder en blodtryksmåler derhjemme og gøre en post af aflæsninger på en regelmæssig basis.

Tidsramme

De fleste faktorer, der påvirker dit blodtryk læsning gør det kun midlertidigt. Andre øge hvilende blodtryk over tid, indtil det bliver for højt. Disse omfatter ryger, drikker alkohol, stress og søvn apnea.

Faktorer under aflæsninger

Noget så simpelt som at flytte din arm, mens dit blodtryk bliver taget kan påvirke læsning. Hvis ærmerne af din skjorte passer for stramt over manchetten eller hvis manchet størrelse er forkerte, kan aflæsninger være unøjagtige. Defekt udstyr kan også bidrage til behandlinger, der ikke er korrekte.

Funktioner

Når et blodtryk læsning tages, bør du sidde i en behagelig stilling. Din arm skal være understøttet og vandret på hjerte niveau. Begge arme skal testes, da der er nogle gange forskelle i blodtryk mellem arme.

Overvejelser

Andre faktorer omfatter alder, race, temperatur, medicin, følelser, stress, motion, rygning og medicinske tilstande såsom diabetes, fedme, hjerte-kar-sygdom, uregelmæssig hjerte slå, graviditet og alkoholisme. Disse faktorer skal tages i betragtning til at bestemme en nøjagtig måling af blodtryk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com