Hvordan at undgå at blive syge i feriesæsonen

10/31/2013 by admin

Hvordan at undgå at blive syge i feriesæsonen

For mange mennesker feriesæsonen er fyldt med masser af speciale mad, shopping, stress og lange nætter af indpakning gaver, underskrive julekort og ferie parter. Al denne ekstra aktivitet tendens til at lade folk følelse nedslidte, udmattet og træt. Tage et par forholdsregler under denne feriesæson at forebygge de sygdomme, der vil plage andre omkring dig.

Instruktioner

• Ikke Stress: Stress er en væsentlig årsag til at nedslidte følelse, som kan gøre en person mere succeptible til de sygdomme, der er fælles omkring feriesæsonen. Forkølelse og influenza, der ofte cirkulerer gennem skoler og kontorbygninger i koldt vejr måneder vil angribe når dit forsvar er nede. Tage et par forholdsregler som holder sig til en tidsplan for at undgå at føle overvældet at hjælpe mindske stress niveauer. Ifølge WebMD.com er"der beviser for, når du sætter din afslapning færdigheder i handling, din interleukiner-ledere i immunsystemet respons mod forkølelse og influenza virus-stigning i blodbanen. Uddanne dig selv til billede et billede du finde behageligt eller beroligende. Gøre denne 30 minutter om dagen i flere måneder."

• Få resten: meget som stress, udmattelse kan også bidrage til at gøre du mere succeptible til luftbårne bakterier formere sig i de koldere måneder af året. Sørg for at få 6-8 timers søvn hver aften at hjælpe afværge eventuelle bakterier, der kan forsøge at bringe ned din immunitet.

• Tage vitaminer: visse kosttilskud såsom C-Vitamin kan træffes for at forebygge forkølelse. Spise frugt med naturlige Vitamin C eller tage kosttilskud (ifølge anbefalede dagpenge) for at hjælpe afværge vinter-bakterier.

• Spise rigtigt: spise godt kan hjælpe dig med at styrke dit immunforsvar. Ved at spise en afbalanceret kost af kulhydrater, sundt fedt, protein, og minimere mængden af forarbejdede fødevarer, du spiser. Ifølge allwomenstalk.com kan en kost med højt indhold af kulhydrater tiltrække de mikrober, der lever af glucose og gøre dig mere succeptible til forkølelse.

• Motion hyppigt: Selvom udøver direkte vil ikke forhindre en kold-jo stærkere du er physicially, jo mere sandsynligt du er at være i stand til at afværge en kold. Så motionere regelmæssigt og hjælper kroppen forsvare sig mod bakterier og vira.

• Vask dine hænder: mange bakterier er gået i arv fra andre mennesker på doorknobs, bil håndtag, tællere, penge og meget mere. Vask din hånd ofte til at undgå at indtage bakterier du touch hver dag. Undgå at røre dit ansigt, næse og øjne for at forhindre spredningen af bakterier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com