Liste over fødevarer, der forstoppe mennesker

10/30/2013 by admin

Liste over fødevarer, der forstoppe mennesker

Forstoppelse medfører uregelmæssige og sjældne tarm bevægelser, der er ofte tørre, hårde og vanskelige at fjerne. Symptomer på forstoppelse omfatter mavesmerter og hævelse. Spise en velafbalanceret kost højt fiberindhold kan hjælpe med at forhindre forstoppelse. Drikke masser af væske vil også bidrage til at forebygge eller lindre symptomerne på forstoppelse. Motion kan også holde dig følelsen regelmæssig.

Mejeri

Mejeriprodukter, især oste, tendens til at forårsage forstoppelse. Forbruge mælk, yoghurt, hytteost og andre mejeriprodukter fødevarer i moderate mængder, og spiser masser af fødevarer med højt fiber. Prøv cheddar ost parret med et æble eller blandes frugt i din yoghurt. Mange sorter af yoghurt og hytteost er forbedret med fiber at forhindre mave forstyrret.

Forarbejdet

Forarbejdede fødevarer er ofte frataget kostfibre, et nødvendigt middel til regelmæssig fordøjelsen. Hvidt brød, kager og cookies lavet af hvidt mel kan forårsage forstoppelse. Forarbejdede fødevarer, som chips og fastfood, også en tendens til at indeholde store mængder af fedt, som kan forårsage yderligere forstoppelse. Vælge fødevarer tilberedt med minimal forarbejdning. Fødevarer med lavt indhold af fedt og der indeholder fuldkorn er et godt valg til at lindre og undgå forstoppelse.

Drikkevarer

Kaffe og andre drikkevarer, der indeholder koffein kan forårsage eller forværre forstoppelse. Koffein tørrer kroppen, trække væske ud af tarmene og resulterer i tørre afføring, der er vanskelig at fjerne. Undgå kaffe, sodavand og andre drikkevarer, der indeholder koffein, og øge dit vandforbrug for at forebygge eller afhjælpe forstoppelse.

Lav Fiber

En kost lavt fiberindhold kan også forårsage forstoppelse. Kost højt i kød, fisk og fjerkræ og lav i fiber vil resultere i uregelmæssighed. Spise en velafbalanceret kost, der omfatter masser af frugt, grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn at undgå forstoppelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com