Bivirkninger af Dicetel

10/06/2013 by admin

Bivirkninger af Dicetel

Dicetel er Solvay Pharmaceuticals' mærkenavn formulering for drug pinaverium methylbromid. Denne medicin er tilgængelig ved recept til behandling af irritabel tyktarm (IBS). Dicetel arbejder for at slappe af glatte muskulatur i tarmen, hjælpe med at lindre symptomer som mavesmerter og intestinal ubehag. Dette stof er også undertiden ordineret til behandling af visse Galdeblæren lidelser. Ligesom al medicin, kan Dicetel havde nogle bivirkninger hos nogle patienter.

Dosering spørgsmål

Typisk dosering af Dicetel er én 50 mg tablet tages tre gange om dagen. Tage Dicetel med vand ved måltiderne, fordi pinaverium, en af de primære ingredienser i Dicetel, kan irritere slimhinderne i halsen og maven. Når et kursus af behandlingen er begyndt, bør patienterne ikke stoppe med at tage Dicetel uden først at konsultere deres sundhedspleje udbyder. Som i 2009 var der ingen rapporterede tilfælde af overdosering, dog med bør sådanne en overdosis opstå producenten anbefaler gastrisk lavage eller mave pumpning, som den passende fremgangsmåde.

Rapporterede bivirkninger

Rapporterede bivirkninger af Dicetel når det tages som foreskrevet er sjældne og omfatter oppustethed, halsbrand, mundtørhed, diarré eller forstoppelse, kvalme og hovedpine. Patienter, der er allergisk over for pinaverium eller nogen af dets derivater bør ikke tage Dicetel. Ikke alle oplever bivirkninger, når man tager Dicetel. Hvis en patient oplever bivirkninger, bør hun kontakte sin sundhedspleje udbyder til at afgøre, om en ændring i dosering eller medicin er påkrævet.

Gravide kvinder

Undersøgelser i dyr foreslå ikke skadelige effekter på fostre, dog Dicetel sikkerhed ikke fastslået hos gravide mennesker. Gravide kvinder bør konsultere deres sundhedspleje udbyder forud for begyndelsen et kursus i behandling med Dicetel eller ethvert stof, der indeholder pinaverium. Dette stof bør kun ordineres til en gravid kvinde, hvis lægen mener nødvendige fordelene for moderen opvejer enhver potentiel skade på det ufødte barn.

Ammende mødre

Der har været nogen kontrolleret forskning til at bestemme, om stoffet udskilles i modermælken. Der har været ingen kontrollerede undersøgelser til at bestemme virkningen af lægemidler, der indeholder pinaverium på ammende spædbørn. Derfor, det anbefales som en forebyggende foranstaltning at kvinder, der ammer ikke bør tage dette lægemiddel.

Lægemiddelinteraktioner

Der er ingen kendte lægemiddelinteraktioner, der skal blande sig med Dicetel. Men som med ethvert stof, patienter bør altid fortælle deres sundhedspleje udbyder om alle lægemidler de tager, herunder over skranken medikamenter og fødevarer kosttilskud. Nogle medikamenter kan være til skade for behandlingen af tilstanden som lægen ordineret Dicetel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com