Sådan oprettes et nyt selvbillede

03/04/2014 by admin

Sådan oprettes et nyt selvbillede

Selvopfattelse omfatter dine personlige følelser og opfattelser med hensyn til din krop og sind. Det også er et resultat af de relationer, du har med andre, som omfatter aspekter af din barndom, ifølge forskning udført af Cleveland Clinic. Selvopfattelse påvirker dit liv enten positivt eller negativt, afhængigt af din tankeproces. Da selvopfattelse er et biprodukt af dit eget sind og miljø, har du mulighed for at oprette en ny selvopfattelse ved at ændre din måde at tænke på dig selv og omgiver dig med folk, der gør du føler dig godt om, hvem du er.

Instruktioner

• Identificere og nedskrive din positive og negative karaktertræk. Dette er et vigtigt skridt i at ændre din selvopfattelse, ifølge Cleveland Clinic, som du gerne vil bygge videre på dine udviklede styrker og fjerne dine svagheder. Rank dine træk i prioriteret rækkefølge eller fremhæve de træk, der især skal ændre eller fjerne når du opretter dit nye billede.

• Overveje, hvad du skal din nye selvopfattelse at se og opføre sig som. Envision dig selv som en ny person og se dig selv taler og handler, som du ønsker. Skriv ned dine personlige mål og ideer eller trin til hvordan du kan udføre disse. Ved at forestille dig selv som en ny person, kan du motivere dig selv til at tage de nødvendige skridt i retning af forandring.

• Identificere vejspærringer og forvridninger i perception hindrer din nuværende selvopfattelse. Ifølge Mayo Clinic, kunne disse være selvdestruktiv erklæringer, urealistiske forventninger, forbi gør ondt fra din barndom eller sammenligninger til andre. Nedskrive din vejspærringer og fordrejninger, derefter udvikle et counterstatement for hver enkelt.

• Give slip på barndommen gør ondt og løse dig selv til at komme videre med dit voksne liv og nyt billede. Undgå sammenligninger til andre mennesker og fokus på din egen personlige udvikling baseret på hvad du har og kan arbejde med. Med fokus på uopnåelige idealer eller urealistiske forventninger vil kun tjene til at holde dig tilbage med at udvikle en ny selvopfattelse.

• Sæt ugentlige, månedlige og årlige mål baseret off de lister, du har oprettet. Stræbe efter at opnå hvert af disse mål og belønne dig selv undervejs. Belønninger kan omfatte nye tøj eller kosmetik til at komplimentere dit nye selvopfattelse eller en aften i byen med venner for at fejre den "nye" dig.

• Oprette en liste over positive erklæringer relateret til din nye selvopfattelse til at holde dig motiveret og sikker på hele din rejse. Mayo Clinic foreslår at bruge håbefulde, positive erklæringer som "hver dag er en chance for at blive den nye mig" eller "mit liv er præcis, hvordan det er meningen for at være." Fokusere på små ændringer til din selvopfattelse, hvilket vil føre til større, samlede liv ændringer.

• Undgå at få afskrækket og forventer proces at være langsom, men stabil. Vil du have optimistiske dage og dem i som du har lyst at give op. Få mest muligt ud af dine gode dage og fokusere på dine positive bekræftelser og erklæringer om de dårlige dage. Cleveland Clinic foreslår at huske, hvor langt du er kommet når du begynder at føle sig ned.

Tips & advarsler

  • Hverve i den hjælp og støtte fra familie og venner til at holde dig på sporet til at være din bedste og skabe din nye selvbillede.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com