Hvor ofte en hjem sundhed Aide forny deres licens?

02/13/2010 by admin

Forny din licens som et hjem sundhed aide er afgørende for at bevare deres jobsikkerhed. Hvis du lader din certificering bortfalder, kan du sætte dig selv ud af et job. Mange healthcare agenturer vil kun ansætte certificeret assistenter, og dem, der ansætter ikke-certificerede medarbejdere generelt betale meget mindre. At ajourføre din certificering ikke kun sikrer dit job men hjælper med at sikre, at du er ajour om procedure så godt.

Fornyelse gange og krav

Forskellige lande og forskellige hjem sundhed agenturer har forskellige fornyelse krav. Du kan have til at forny halvårligt, årligt eller hvert andet år. Du kan have at genregistrere og blive re certificeret som adjudant, hvis din licens udløber i lang nok lang tid. Den bedste måde at tjekke din agenturets krav er at bede en overlegen. Hvis du er usikker på din statslige krav, kontakt din statslige agentur for Sygeplejeområdet Assistant Training Program, eller stat NATP (se nedenfor) til at finde ud af præcis, hvad de er.

Hvordan du forny

For at finde ud af om du skal forny snart, kan du kontrollere din licens med din stat sygeplejerske registreringsdatabasen. Gå til office med dit licensnummer, certificering nummer og udstedelsesdato. Du vil skulle betale et gebyr for små verifikation, men når du gør det, vil du vide status for din licens. Dette kan ikke være nødvendigt, som mange stater vil sende en besked om fornyelse i mail når din tid er at komme i nærheden af.

For at forny, du skal bruge signerede eller skriftlig godkendelse fra en tilsynsførende RN, og du vil skulle betale en lille fornyelsesgebyr. Heldigvis, mange stater vil tillade dig at forny og betale dit kontingent online.

Når du har fuldført fornyelsesprocessen, vil staten enten e-mail eller mail du en opdateret licens og certifikat. Altid vælge den post version, som din nye papirarbejdet vil bære den oprindelige forsegling af den licensudstedende myndighed; en e-mail, der udskrives på dit hjem vil ikke.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com