Sikkerhed bekymringer for Wave Energy Systems

02/24/2014 by admin

Sikkerhed bekymringer for Wave Energy Systems

Havets bølger kan levere 13 procent af elforbruget på verdensplan. Fremskrivningen er baseret på udnyttelse blot 1 procent til 2 procent af den globale bølgeenergi, ifølge en artikel med titlen "Bølgeenergi" i December 2005 "Discovery" magasin. En portugisisk gruppe har lanceret det første skridt i en "kommercielle bølge gård," kaldet Pelamis fra Portugals kyst. Placere 40 af wave-enheder kan magten 20 tusind hjem. Bølgeenergi er en spirende ren energikilde; der er dog nogle sikkerhedsmæssige overvejelser.

Marine liv konsekvenser

Bølgeenergi giver anledning til bekymring om fiskeriet og økosystemers sundhed. På en kommerciel målestok, vil bølge eller tidevandsenergi faciliteter dække store områder. Fiskeriområder kan blive forstyrret af wave-enheder. Hver bølgemaskine er forankret og har kabler til at transportere den konverterede strøm. Sikkerhed bekymringen for livet i havet er skade på økosystemer. Rev og strandenge er følsomme over for miljøfaktorer og små ændringer i silt og sand kan udgøre sikkerhedsspørgsmål for havdyr i området. En anden bekymring er for organismer, der er følsomme over for elektriske magnetiske energifelter meget tæt på de undersøiske kabler.

Giftige kemikalier

Hver bølge enhed indeholder hydraulisk væske, der kunne frigive i vandet og påvirke økosystemet. Ifølge det amerikanske Department af interiør Mineral Management Service, kan ugiftige væsker bruges. Overvågning af programmer og "sekundære indeslutning design" vil minimere potentielle kemiske spill bekymringer. En anden potentiel giftig overvejelse er brugen af biocider, som er kemikalier, der anvendes til at stoppe marine organismer vækst. Wave-teknologien er stadig under udvikling og disse sikkerhedsmæssige betænkeligheder er baseret på potentielle sikkerhedsspørgsmål, ikke på faktiske hændelser.

Sikkerhed til søs baner

Placering af wave-enheder er en sikkerhed bekymring for båd trafik, som fiskeri og rekreativ sejlads. Også, for wave enheder indstillet yderligere ud i vandet, kan de forstyrre shipping baner. For at løse dette sikkerhedsproblem, vil wave-enheder være forpligtet til at have advarsel udstyr, såsom signaler, radar, reflektorer og lys.

Installation og nedlukning

Når du installerer en wave-enhed eller at fjerne en gammel én, marine økosystemer kan blive påvirket. Placere kablerne fastgjort til wave-enheden forstyrrer havbunden og hele økosystemet. Når en wave-enhed ikke længere er operationel og fjernes, forstyrrer processen marine liv, der er tilpasset til enheden. Eksempelvis fugle kan bygge rede på del af den enhed, der er over vandet, og de ville miste deres rugende jorden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com