Tør hudbehandlinger for mænd

03/08/2014 by admin

Mænd er modtagelige for tør hud på grund af livsstil, vaner og dårlig kost. Eksponering for barske elementer og kemikalier, sammen med sæsonbestemte ændringer kan tørre og irritere din hud. Barbering kan også forårsage problemer, fordi det skader huden og reducerer sin hydrering. Huden spiller en afgørende rolle i at beskytte resten af kroppen fra infektion.

Tegn

For mænd føles tør ansigtshud stram efter vask eller barbering. Karakteristik af tør hud er kedelig, Fjeldvåge toner, der undertiden skræl og flage. Hænder og albuer kan få ru, tørre pletter. Usund hud kan gøre en mand ser år ældre end han faktisk er.

Rens

Mænd skal bruge blid, ikke-sæbe rensemidler, der ikke indeholder alkohol. Alkohol fjerner naturlige olier fra ansigt, forårsager tørhed. Undgå sprøjt vand i ansigtet, og især varmt vand. Selv om ansigtet kan føles tør, er vand ikke hydrering det behov. Vand kan faktisk gøre huden føler endnu tørrere. Brug lunkent vand til badning. Varmt vand fjerner fugt og olier fra huden og efterlader den tør og skællet.

Barbering

Barbering kan være meget irriterende for huden, så brug fugtgivende produkter til at lindre og helbrede tørhed. Anvende et tykt lag af barberskum til ansigt før barbering til at beskytte huden. For barbering med en elektrisk barbermaskine, ikke Placer indstillingen på det nærmeste, man, kan det være for irriterende på huden. Undgå astringerende aftershave-produkter, fordi de sandsynligvis indeholder alkohol og vil kun udtørrer huden mere.

Fugter

Starte en daglig fugtgivende rutine. Huden beskadiges let, og der er fugtgivende cremer, der kan beskytte huden mod tørhed og skader, og i sidste ende gøre hud føler smidig og blød. Påfør en fugtighedscreme til ansigt til dagtimerne og om natten brug. Hjælp til tør hud på hele kroppen, gnide på en cremet fugtighedscreme efter brusere at give all-over kropspleje. Undgå fugtgivende cremer lavet med alkohol.

Anden behandling

Serum produkter hjælper tilføje ekstra fugt til huden, hvilket gør det føles blødere og giver det et sundt udseende. Fine linjer vil aftage. Nogle produkter, der indeholder frugt og frugt butters til moisturize meget tør hud.

Solbeskyttelse

Sol eksponering kan skade huden, selv når det er koldt udenfor. Anvende en lys fugtighedscreme med en sol-beskyttelsesfaktor på mindst 15 at beskytte huden mod stråler fra solen, især ultraviolette stråler.

Kost

Omfatte fødevarer med højt i de essentielle fedtsyrer, omega-3 og omega-6, til daglige måltider. Fedtsyrer forbedre cellemembraner at forhindre vandtab. En ubalance eller manglende fedtsyrer i en mands kost kan bidrage til tør hud. Laks, valnødder, rapsolie og hørfrø er gode kilder til nødvendige fedtsyrer. Tilføje fødevarer rige på antioxidanter, såsom brombær, blåbær, jordbær og blommer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com