De systemiske bivirkninger af Botox

11/24/2013 by admin

De systemiske bivirkninger af Botox

Botox er den medicinske procedure anvendes til at reducere de visuelle effekter af aldring af plumping huden og reducere rynker. Men, botox er et farligt giftstof, som produceres af bakterier Clostridium botulinum. Toksinet forårsager livstruende sygdom kaldet botulisme. Botox bruges i små doser til at undgå udbrud af botulisme, men dårlige forhold eller forkert brug af kemikaliet kan føre til systemiske botulisme bivirkninger, som er dødbringende.

Hvordan Botox virker

Botulisme toksin bruges i botox er en nervegift, der lammer nerver i det berørte område. De lammede nerver slappe af hudens rynker i panden, mund og øjne områder. Injiceres toksinet blokerer muligheden for nerverne til at fungere, hvilket gør dem slappe af og skaber en flad, glat look i huden. Injektionerne er effektiv for omkring tre eller fire måneder. Botox bruges også til muskelspasmer, hovedpine og ar.

Symptomer

Hvis injiceres forkert, toksin kommer ind i blodbanen og forårsager systemiske symptomer. Toksinet blokerer neurotransmitter acetylcholin, som er ansvarlig for muskel aktivitet. Acetylcholin styrer også sekretion kirtler, så de første symptomer på botox forgiftning er tørre øjne og mund. På grund af blokering af muskel kontrol opleve patienter med botox forgiftning også svaghed i ansigt, mund og lemmer. Svaghed i mellemgulvet musklen opstår også, hvilket gør det vanskeligt at trække vejret.

Forebyggelse

Forebyggelse af botox forgiftning betyder ødelægger de celler, der udgør det toksin sporer. Sporerne er ødelagt af direkte varme ved 120 ° C (220 ° F) i 30 minutter. Det kan også blive ødelagt ved kogning det i 10 minutter. Mennesker, der har mistanke om mave infektion kan spise sure fødevarer som frugt.

Behandling

Den bedste behandling for botox forgiftning er med en antiserum. Ulempen ved denne behandling er, at det skal injiceres, før den træder neuron. Hvis antiserum ikke anvendes hurtigt, medfører enhver giftstof, der træder neuron i svaghed i musklerne. Toksinet er til sidst ødelagt af kroppen, men akut pleje er nødvendigt især at forhindre vejrtrækningsproblemer.

Botox sikkerhed

Før at få botox indsprøjtninger, er det bydende nødvendigt for din sundhed at sikre, at proceduren er udført af en autoriseret læge. For øget sikkerhed, kontrollere, at lægen er specialiseret i ansigts plastikkirurgi. Før at have plastikkirurgi, altid kende de sundhedsmæssige risici og bekymringer. Din læge bør listen proces for proceduren og give dig farerne. Kontoret, hvor du har proceduren bør også være udstyret med emergency medicine i tilfælde af uforudsete komplikationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com