Sådan reparation mitralklapprolaps

12/02/2013 by admin

Sådan reparation mitralklapprolaps

Mitralklapprolaps er en tilstand, hvor en af ventiler i hjertet (mellem venstre forkammer og venstre hjertekammer) ikke lukker helt når hjertet slår, så nogle blod til at flyde tilbage ind i husets atrium. Symptomerne på MVP omfatter hjertebanken, svimmelhed og træthed. Det meste af tiden din læge vil simpelthen dataskærm betingelsen, men nogle tilfælde kan kræve mere komplekse behandling.

Instruktioner

• Gå ikke i panik. Ifølge Cleveland Clinic, omkring 3 procent til 5 procent af befolkningen har MVP og de fleste engang klar over ikke det. Normalt er rende så ubetydelige, at det forårsager ingen mærkbare konsekvenser og kræver ingen medicinsk intervention. Undgå at placere ekstra pres på dit hjerte ved at blive angste.

• Se din læge. Hvis du har et mildt tilfælde af MVP, vil din læge generelt anbefaler årlige besøg til dataskærm betingelsen.

• Spørg din læge, hvis medicin såsom beta-blokkere, digoxin eller vasodilatorer ville være nyttigt. De fleste mennesker med MVP behøver ikke at tage medicin for tilstanden.

• Uddanne dig selv om symptomerne på endocarditis, en infektion i hjerteklapperne. Mennesker med MVP er mere modtagelige for at udvikle endocarditis. Du bør også fortælle din tandlæge, hvis du har MVP. Din læge kan anbefale, at du tager antibiotika før at have nogen dental procedure gjort, herunder rutinemæssige rengøringer.

• Spørg din læge, hvis operation er nødvendig. Nogle 10 procent til 15 procent af folk med MVP kræver operation. Under operationen, læger enten reparere den defekte ventil eller erstatte det med en mekanisk ventil eller en biologisk ventil (fra et dyr som en gris eller ko).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com