Mini trampolin øvelser & ankel brud

11/20/2013 by admin

Ankel ligament skader, herunder en fuld Bristning af achillessenen, er typisk vanskelig at rehabilitere, især efter operationen. Men, mange patienter har nydt godt af øget vifte af bevægelse til fodleddet ved at udøve på en mini trampolin mens under tilsyn af en fysioterapeut eller atletisk træner. De fleste øvelser fokusere i første omgang på ikke-vægtbærende bevægelser, efterfulgt af en gradvis stigning i øvelse vanskeligheder.

Indledende øvelser

Ved starten af træningsøvelser på en mini trampolin, skal patienter inddrive fra ankel brud først fokusere på at genvinde en fuld vifte af bevægelse inden for fælles. Ifølge Marticia Heaner, en førende fitness træner og korrespondent for MSN.com, kan chok absorption kvaliteter af en mini trampolin hjælpe i denne proces.

For eksempel, simpelthen stående på mini trampolin og fokusere på langsomme, kontrollerede bevægelser af pronation og supination (hovedsagelig flytte foden i en cirkulær bevægelse) kan hjælpe med at modvirke de første virkninger af muskelatrofi, der ofte følger med kirurgi.

Når patienten er i stand til at udføre denne bevægelse komfortabelt, kan ekstra øvelser fokuserer mere på balance og fortsatte muskel stabilisator styrke følge. Disse øvelser omfatter balancerende på trampolin med den ene fod, men kun efter at patienten kan først komfortabelt udføre denne øvelse på et fladt gulv i mere end et minut.

Gradueret øvelser og styrketræning

Patienter videre på i et rehabiliteringsprogram er ofte i stand til at udføre sværere øvelser på mini trampolin, fører til øget fælles og lavere organ styrke. Ifølge Heaner er øvelser squats og lunges på trampolinen gode måder at opbygge muskel bulk omkring anklen. Udfører vanskeligere bevægelser, som hopper og dybere ben squats, bør kun forsøges, når patienten præsenterer med stærkt kontrollerede balance og lidt at intet ubehag i udfører de samme bevægelser på en flad overflade. Justere motion gentagelser og stigende vægt modstand (via håndvægte eller andre lys vægte patienten kan holde på trampolinen) give yderligere tilpasning til trampolin træning regime. Patienterne kan også vælge at optage yderligere styrke-træning øvelser på trampolinen lang efter en foreskrevne terapi program for at vedligeholde fælles stabilitet, der forhindrer skader i fremtiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com