Tennisalbue retsmidler

11/22/2013 by admin

Tennisalbue er en fælles form for sports skade, der kan være forårsaget af mange aktiviteter af overforbrug (ikke blot ved tennis). Lateral epicondylitis--angiver den medicinske betegnelse for tennisalbue--en skade på sener kører mellem albuen og musklerne i underarmen. Denne betingelse kan forårsage smerte og ubehag i områderne af albue, underarm og håndled. Der er måder at behandle denne type skade, samt metoder til at forhindre den.

Fysioterapi

Din læge kan ordinere et kursus for fysisk terapi for rehabilitering en tennis albue skade. Denne plan vil indeholde øvelser og strækninger, der langsomt styrke underarm muskler og tilføje fleksibilitet til din arm i almindelighed. Du kan også nødt til at bære en type bandage eller terapeutiske bandage i en periode for at støtte din arm bevægelse. En sports læge kan hjælpe dig med at vurdere hvilke specifikke typer af bevægelser forårsaget skade og kan hjælpe dig med at tilpasse din sportslige aktiviteter, så du ikke fortsætter med at udføre de samme bevægelser

Medicinsk Intervention

For mindre tennis elbow personskader, kan ibuprofen mindske smerter og hævelse. Glasur området og opløftende det for en tid kan hjælpe så godt. For mere alvorlige smerter, kan din læge ordinere en slags corticosteriod at bringe midlertidig lindring. Denne type medicin kan administreres lokalt eller via en indsprøjtning. Hvis fysioterapi og/eller medicin ikke bringer lindring, kan du have skal opereres for problemet. Kirurgisk intervention ved Tennisalbue er sjældne og kun ansat hvis andre behandlinger ikke har konsekvent over en længere periode.

Forebyggelse

Forebyggelse er det bedste middel mod tennisalbue. Kontroller, at du strække grundigt før deltage i sportslige aktiviteter. Når du begynder din træning eller spil, starte i et langsommere tempo og bygge videre derfra. Bruge korrekte form, så du ikke skade dig selv. Hvis du føler ubehag i din arm, stoppe aktiviteten og give din arm hvile i et par dage eller indtil ubehaget forsvinder helt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com