Vil Pravastatin hjælpe dig tabe sig?

09/20/2016 by admin

Pravastatin er medlem af gruppen statin medicin og er ordineret til patienter med forhøjet kolesterol til at sænke kolesterol i blodet og andre fedtholdige stoffer i blodet. Overvægtige patienter, der tager det opfordres til at miste vægt gennem en sund kost og motion, men Pravastatin, selv har ikke en virkning på vægttab.

Effekter

Pravastatin blokerer enzymer i kroppen at producerer kolesterol, hvilket vil mindske det samlede beløb af kolesterol og andre fedtstoffer i blodet.

Vægttab

Overvægtige mennesker, der er blevet ordineret Pravastatin på grund af højt kolesteroltal opfordres til at tabe sig ved deres læger, for at sænke deres risiko for hjerteanfald og andre hjerte-kar-sygdom.

Metoder

Pravastatin hjælpe ikke patienter mister vægt. Det bare sænker kolesterol i blodet. Den bedste måde at tabe sig, mens de tager Pravastatin er at følge lægens anbefalinger om at spise healthly (normalt en kost lavt indhold af mættet fedt og kolesterol) og udøver regelmæssigt. Pravastatin er mest effektiv, når disse retningslinjer følges. Vellykket vægttab og en sund kost og motion kan også helt fjerne behovet for at tage Pravastatin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com