De Negative virkninger af duftstoffer

12/17/2013 by admin

De Negative virkninger af duftstoffer

Det synes svært at tro, at noget, der lugter så godt kan være så skadeligt for din og andre omkring dig. Den søde duft af din yndlings parfume og den beroligende duft af din foretrukne håndlotion kan føre til farlige lidelser og sygdomme. Tror to gange næste gang du shop for sæbe, shampoo, skyllemiddel samt andre husstand og skønhed produkter.

Astma

Ifølge American Academy af allergi astma og Immunologi, 300 millioner mennesker globalt og 34.1 millioner amerikanere lider af astma. Astma, en lungesygdom, forårsager åndedrætsbesvær. En person lider af astma, der kommer i kontakt med en udløser oplevelser et astmaanfald, karakteriseret ved åndenød, hvæsen, stramning af brystet og hududslæt. Duftstoffer fundet fælles husholdning og skønhed elementer fungerer som udløser snarere end årsagerne til astma som tidligere troede. Ifølge astma og allergi Foundation of America astma er genetisk så "spørgsmålet er egentlig ikke 'hvad der forårsager astma', men snarere «hvad der forårsager astmasymptomer vises?», ellers kendt som udløsere. Duftstoffer i deodorant, parfume, Köln, sæbe, hairspray, mad og tøjvask vaskemiddel kan føre en astmatisk person i en potentielt dødbringende astmaanfald.

Syntetiske stoffer

Ifølge Organic Consumers Association indeholder hår pleje og skønhed produkter duftstoffer med potentielt skadelige virkninger. Et blik på produkt lister på bagsiden af de fleste shampoo eller hårspray flasker resultater på sigt "duft" opført. Sigt duft på et produkt ingredienslisten kan oversætte til op til 200 ekstra ingredienser. De fleste af disse hundredvis af ekstra ingredienser kommer fra syntetiske materialer, der kan forårsage svimmelhed, misfarvning af huden, udslæt, hoste og opkastninger. Langvarig udsættelse for de syntetiske duftstoffer kan også føre til skader på centralnervesystemet medfører depression og andre adfærdsmæssige lidelser.

Allergi

Ifølge astma og allergi Foundation of America kommer modtagelighed for allergi fra dine forældre som en arvelig egenskab. Svarende til astma, hvis du lider af allergi, visse dufte udløser en reaktion. Et protein partikel indtaget, inhaleret, absorberes eller injiceres, udløser en reaktion er kendt som et allergen. Når en allergisk person bliver udsat for et allergen, overreaktion immunsystemet forårsager nysen, nasal kløe, trykken for brystet og hvæsende vejrtrækning. Fælles duftstofallergener omfatter pollen lugt, skimmelsvampe, Dyreskæl og syntetisk duftende husholdningsprodukter.

Flere kemisk overfølsomhed

Personer med flere kemisk overfølsomhed kan lider under negative virkninger af duftstoffer i en bred vifte af produkter. MCS-ramte opleve ekstreme reaktioner svarer til en allergi patient fra produkter såsom røg, gas, parfume, kemikalier og pet dander. En reaktion på duftende elementer omfatter følsomhed over for lys og støj, hududslæt, tab af hukommelse, migræne, svimmelhed, træthed, kvalme og brændende i øjnene. En minimal mængde af et kemikalie, endda en del pr. million, kan udløse en reaktion i en person med MCS.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com