Sundhed & sikkerhed på plejehjem

03/14/2010 by admin

Sundhed & sikkerhed på plejehjem

Ældre beboere i plejehjem er sårbare og skrøbelige indbyggere. Deres begrænsede fysiske og mentale evner gøre ofte dem et mål for vanrøgt og misbrug. Ifølge den amerikanske General Accounting Office rapport om plejehjem misbrug, føderale og statslige forskrifter er ikke tilstrækkelig til at beskytte rettighederne og sikkerhed af aldring kære.

Faldende

Ifølge Centers for Disease Control, 75 procent af plejehjemsbeboere er rapporteret falder hvert år, og omkring 1.800 dør på grund af skader som følge af dem falder. Dog kan ikke alle falder i et plejehjem henføres til misbrug eller forsømmelse.

Mental sundhed

Beboere på plejehjem er ofte forvirret, desorienteret eller lider af demens eller Alzheimer's. Disse psykiske problemer kan forårsage depression og angst i beboere, der er usikker på deres omgivelser. Et engageret personale og besøg fra kære kan hjælpe dem med at justere og overvinde psykiske udfordringer i løbet af deres tid på Plejehjemmet.

Bopæl misbrug

Misbrug af plejehjemsbeboere er fælles. Fordi misbrug afgifter er vanskeligt at retsforfølge, er gerningsmændene ikke altid holdt ansvarlig for deres handlinger. Ifølge det nationale Center for ældre misbrug, så mange som en ud af fem beboere bliver misbrugt, men kun halvdelen af dem er rapporteret. Misbrug kan vises i mange former, herunder forsømmelse, rammer, slapping og seksuelle overgreb.

Forebyggelse

At forebygge misbrug af plejehjemsbeboere begynder med ordentlig undersøgelse. Før du vælger et plejehjem, spørgsmål administration om deres ansættelsesproces. Spørg hvis de køre strafferetlige baggrundskontrol på potentielle medarbejdere, og forhøre sig om deres metoder til håndtering og rapporter misbrug. Vigtigst, spørge, om de garantier, de har for at forhindre misbrug og forsømmelse.

Har en fysisk tilstedeværelse i plejehjemmet. Hyppige besøg og involvering med personalet vil øge ansvarlighed for dem, der passer til din elskede.

Rapporter misbrug

Vær opmærksom på tegn på misbrug. Mens ikke alle bump, skrab eller bunden er resultatet af et misbrug ansat, følge op, når du ser tegn på skade. Hvis du har mistanke om misbrug, indgive en klage med administrationen af anlægget og kontakte det nationale Center for ældre misbrug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com