Fødevarenødhjælp forsyninger tjekliste

06/11/2014 by admin

Fødevarenødhjælp forsyninger tjekliste

En pålidelig forsyning af fødevarer og vand kan give en afgørende niveau af sikkerhed og tryghed i en nødsituation. For eksempel, hvis du bor i områder, hvor sneen snestorme er en regelmæssig begivenhed, vil at have et lager af nødvendige forsyninger holde dig og din familie over indtil elektriciteten er vendt tilbage og vejene ryddet. Når strømpe din forsyninger, omfatte fødevarer, der ikke kræver madlavning, køling, vand eller særlig forberedelse. Du kan også ønsker at medtage kosttilskud, vitaminer og mineraler, i din levering.

Mad

Dåsemad er en vigtig del af enhver nødsituation beredskabslager. Det kan holdes i opbevaring i op til et år, eller indtil udløbsdatoen stemplet på produktet. En kvalitet lager vil omfatte følgende dåse varer: dåse frugt som ferskner, pærer og æblemos; dåse kød, såsom tunfisk, røget østers og sardiner; dåse suppe, chili og gryderet; dåse ris eller sojamælk; konserverede grøntsager, såsom grønne bønner, majs og ærter; krukker af pasta, gelé og jordnøddesmør; og dåse bouillon, kylling, oksekød eller grøntsager. Du kan også omfatte dåse nødder og hårdt slik.

Fødevarer, der er tørret og klar til at spise er også en væsentlig del af en hastelevering. Disse fødevarer er generelt god for op til seks måneder, eller datoen der er anført på etiketten. Et udvalg af tørrede fødevarer omfatter: hele korn crackers; tørret frugt som abrikoser, svesker og kirsebær; tørret kød, som Tyrkiet eller beef jerky; hele korn korn; og pakkede snack kager, granola barer og trail mix.

Vand og drikkevarer

En tilstrækkelig forsyning af rent og drikkeligt vand er hjørnestenen i enhver nødsituation fødevareforsyning. En gennemsnitlig person skal drikke mindst 2 qt. af vand hver dag. Vand vil også være nødvendig for hygiejne og fødevarer forberedelse. Derfor Planlæg at lagre mindst én gallon vand pr. person pr. dag, i mindst to uger. Hvis du ikke kan gemme det anbefalede beløb, skal du blot gemme så meget som du kan. Den bedste måde at opbevare vand er at købe vand på flaske i butikken og holde det i sin oprindelige beholdere. Hvis du vælger for at gemme din egen vand, placere den i beholdere lavet specielt til opbevaring af vand eller sodavandsflasker. Du kan også tilføje dåse frugtsaft for at supplere din drikke levering.

Diverse

Ud over grundlæggende, kan du også gerne tilføje følgende leverancer til dit lager: bouillon produkter; salt og peber; ikke-kulsyreholdige læskedrikke; mælkepulver, der er i kvælstof-pakket dåser; instant kaffe og te; bagepulver og hvede; og spise bestik. Hvis du har kæledyr, glem ikke at inkludere hund eller kat næring, samt godbidder. Husk også at indeholde vand nok til dit kæledyr.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com