Hvordan man kan forklare din første periode

04/20/2010 by admin

Tale med deres datter om hendes første periode er et svært emne for mange forældre til at håndtere. Det er svært at tænke over din lille pige vokser op, men nogle gange er det endnu sværere for at tale om de ændringer, hendes krop stigende gennem. Med hjælp fra pålidelige kilder, kan du tale med hende om hendes første periode og korrekt forklare de ændringer, som hun oplever.

Instruktioner

• Forbered dig på snakken med din datter ved at læse vejledninger online af PlannedParenthood, BeingGirl og Kotex. Hver enkelt giver yderligere indsigt og oplysninger om, hvordan man taler med jeres datter om hendes periode.

• Slap af. Dette kan være en hård samtale for jer begge. Oprette en tid med hende hvor er det bare one-on-one. Forsøg at planlægge et sted med ingen distraktioner--herunder hendes søskende--i mindst en time. Det sandsynligvis ikke vil tage så lang tid, men det giver hende en chance for at stille spørgsmål, hvis hun har nogen.

• Fortælle din datter om din erfaring kan være en fantastisk måde at starte samtalen. Informere hende, at hun ikke er den eneste, der nogensinde har været igennem denne forvirrende tid i hendes liv. Hvis du er utryg, fortælle din historie, kan det være en god idé at lade hendes Læs "er du der Gud, det er mig, Margaret" af Judy Blume, en bog om en pige starter sin første menstruation.

• Brug billeder som illustrationer til at vise hende hvad hendes krop er at gå. Vise hende delene af hendes reproduktive system ved hjælp af diagrammer fra sex-undervisning sites, såsom Planned Parenthood. Fortælle hende om ægløsning og hvordan graviditet opstår.

• Vise hende hvordan at bruge en sanitære pad og sørg for hun har en levering "just in case" hun er alene eller i skolen, når hun får sin første menstruation. Opmuntre hende til at bære en i sin pung med hende at gøre sikker på, hun ikke er fanget afskærmning første gang hun begynder.

• Fortælle hende om PMS og de symptomer, der kan komme med sin menstruation. At lade hende vide, at kramper og lavere rygsmerter kan være en del af hendes periode er en god måde at hjælpe hende til at føle mere rede for hvad hun er ved at gå igennem. Også, Fortæl hende om let smerte-lindring metoder, såsom en varmedunk eller ibuprofen.

• Tilbyde hende mulighed for at stille spørgsmål om hendes periode og rygter om, at hun har hørt. Forsikre hende, at du ikke vil grine eller tænke, hvad hun har at sige er "dum."

Tips & advarsler

  • Forsøge at få denne snak med din datter, så snart du begynder at mærke tegn at hun går ind i puberteten. Når hun begynder at vise nogle bryst udvikling, hår under armene og mellem sine ben, og øget udflåd, er det tid for hende at vide om sin menstruation.
  • Blot rakte hende en bog på hendes perioder vil ikke bidrage til at skabe en åben linje for kommunikation mellem dig og din datter. Uanset hvor ubehageligt du er, Vis hende at du er der for hende ved i det mindste dele af denne tale, giver hende med en god bog eller to.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com