Retsmidler for alvorlig snorken problemer

04/21/2010 by admin

Retsmidler for alvorlig snorken problemer

Snorken er forårsaget af en forsnævring af luftvejene, ifølge webstedet hjælpe Guide. Dette kan være på grund af abnormaliteter af blødt væv i svælget eller en dårlig søvn kropsholdning. Andre årsager omfatter næse og sinus problemer, overvægt, alder, alkohol, medicin, rygning og den måde du er bygget. Fordi mænd har smallere luftvejene end kvinder, er de mere tilbøjelige til at snorke. Nogle typer af snorken er en indikation af et alvorligt problem, såsom snorken stærkt og bliver træt i løbet af dagen, falder i søvn på uhensigtsmæssige tidspunkter og hvis under søvn snorker stopper vejrtrækning, kvæler eller gisp.

CPAP maskiner

CPAP (kontinuerlig positive airway pressure) er designet til at holde dine luftveje åbne under søvn af blæser trykluft i en maske, båret over ansigt eller næse. Lufttrykket er steget i halsen, så luftvejene ikke skjuler. Ifølge WebMD er denne terapi for mennesker med obstruktiv søvnapnø (del), som er resultatet af blokerede luftstrøm under søvn. CPAP er den mest effektive nonsurgical behandling for obstruktiv søvnapnø. Læger bruger denne form for terapi til behandling af mennesker med moderat til svær søvnapnø.

Kirurgi

Kirurgiske procedurer er tilgængelige til at øge størrelsen af dine luftveje ved at korrigere deformiteter eller kirurgisk fjernelse af væv. Dette omfatter adenoidectomy, tonsillektomi, uvulopalatopharyngoplasty (UPPP) og en termisk ablation palatoplasty (TAP). En anden type af kirurgi er den søjle procedure, hvor små plastik implantater er indsat i den bløde gane, forårsage arvæv til at vokse. Det stivner den bløde gane og stopper de vibrationer, der forårsager snorken, ifølge hjælpe Guide.

Proceduren LAUP

LAUP eller laser assisted drøbel palatoplasty, bruger lasere under kirurgi. Ifølge American Academy of hals-og ørelæge hjemmeside, er drøbelen fordampet samt en bestemt del af ganen under flere små procedurer. Dette fjerner obstruktion i luftvejene. Før denne procedure er ordineret, vil patienten deltage i en sove undersøgelse at fastslå mængden af snorken og søvnapnø.

Dental apparater

Andre retsmidler for alvorlig snorken problemer omfatter lavere kæben Lejringspuder, dental apparater og mundtlige enheder. Disse ligner en atlet mund vagt og arbejde ved at bringe tungen eller underkæben fremad under søvn, som hjælper med at holde luftvejene åbne.

Andre retsmidler

Andre retsmidler omfatter giver fugtig luft med en luftfugter at holde tør luft fra irriterende membraner i hals eller næse; løfte hovedet eller ved hjælp af en specialdesignet pude; og undgå visse stoffer før sengetid, såsom store måltider, mejeri eller sojaprodukter, sovepiller og afslapning, koffein og antihistaminer, siger hjælpe Guide.

Fun Fact

Den musikalske instrument kendt som didgeridoo kan hjælpe med at reducere snorken. Ifølge webstedet hjælpe Guide har undersøgelser vist, at spille didgeridoo kan styrke halsen og den bløde gane.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com