Medicare & langsigtede handicap

05/08/2010 by admin

Medicare & langsigtede handicap

Medicare er en regering-run medicinsk forsikringsselskab til næsten 40 millioner amerikanere, der er fyldt 65 år, under 65, der har visse handicap og enhver borger med slutstadiet nyresygdom. (Kilde 2) Mere end 9 millioner Medicare deltagere skal pleje for en langvarig invaliditet eller kronisk sygdom i 2010. At antallet forventes at nå op på 12 millioner i 2020. (Kilde 1)

Langtidspleje

Langvarig pleje indebærer, at give handicappede patienten med supportservices kræves til daglige levende aktiviteter, såsom dressing, badning og spise. Når der udføres af ikke-fagfolk, kaldes det "frihedsstraf pleje." Medicare dækker ikke disse typer af udgifter, medmindre det skønnes "lægeligt nødvendigt," pleje udføres af professionelle og patienten er bosiddende i et sygepleje facilitet. (Kilde 1)

Faciliteter

Non-hospital baseret faglærte-sygepleje faciliteter (SNFs) er for folk, hvis sygdom eller handicap kræver en relativt høj grad af medicinsk behandling og overvågning. Intermediate plejefaciliteter (kontrolrammerne) er for dem, der har langsigtede behov for lægehjælp, men betingelser, ikke der som akut som patienter, der kræver en SNF eller hospital. Frihedsstraf plejefaciliteter (CCFs), også kaldet "resten hjem," give mindre omfattende lægehjælp og er for dem, der ikke kræver omfattende lægehjælp og intervention. Medicare dækker typisk SNF afgifter, men ikke ICF eller CCF afgifter. (Kilde 3)

Typer af Medicare

Medicare har 4 typer af dækning: del A dækker hospitalsudgifter; Del B dækker læge besøg og ud patient tjenester; Del C (også kaldet Medicare fordel) tilbydes gennem HMOs og offentlige posttjenester af Medicare-godkendt privat forsikring udbydere og del D dækker receptpligtig medicin. Del A er normalt gratis, men alle andre dele har en månedlig tillægsgebyrer, der normalt betales af patienten. (Kilde 6)

Handicap forsikring og Medicare

Invalideforsikring kan leveres af den føderale regering via Social Security Administration (SSDI) eller af private forsikringsselskaber. I modsætning til Medicare gå handicap forsikring betalinger direkte til patienten, ikke sundhedstjenesteyder. Det forsikrer tab af indkomst, ikke lægebehandling. Det er derfor muligt at modtage ydelser fra både SSDI og Medicare samtidigt. Dollaren størrelsen af fordele for SSDI bestemmes af patientens indkomst og arbejde historie, i modsætning til Medicare, der betaler for alle dækket udgifter, uanset arbejde historie. (Kilde 4)

Sammenføjning Medicare

For en person, der kvalificerer til Medicare på grund af et handicap, vil dækning under Medicare delB (lægebesøg og ambulant pleje dækning) begynde automatisk i den 3-måneders periode før, den 3-måneders periode efter, 25 måned modtager Social Security handicap betalinger. Patienten har mulighed for at deltage i Medicare del D (receptpligtig medicin dækning) eller en Medicare fordel planer i samme 6-måneders periode. (Kilde 4, side 19)

Ændre Medicare planer

Folk på lang sigt handicap med Medicare kan foretage ændringer til deres Medicare plan hvert år mellem November 15-December 31 eller mellem januar 1 og 31 marts kun. Men Medicare del D kan kun tilføjes eller faldet i perioden November-December. (Kilde 4, side 21)

Andre ressourcer

De langsigtede handicappede, der har begrænset indkomster og ressourcer kan være berettiget til Medicaid så godt. Kvalificerende kriterier for Medicaid varierer fra stat til stat. Medicaid vil ofte betale for langvarig pleje, som Medicare ikke vil. (Kilde 4, side 32)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com