Tegn på en alkoholiker

11/30/2010 by admin

Tegn på en alkoholiker

Alkohol er et fælles element i socialisere og særlige lejligheder, men der kommer en punkt, hvor det bliver et problem, fysisk og følelsesmæssigt. Mange vaner kan fingerpeg dig ind i om du eller nogen du holder af er alkoholiker, men den mest indlysende og enkel foranstaltning er at anerkende hvis alkohol har en negativ indvirkning på ens liv.

Fakta

Mens en professionel diagnosticere alkoholisme, kan visse tegn gøre det tydeligt til venner og familiemedlemmer, når nogen de bekymrer sig om lider af sygdommen. 66% af befolkningen indtager alkohol, men over 18% af amerikanerne oplever alkohol afhængighed eller misbrug på et tidspunkt i deres liv. Det er næsten tre gange mere sandsynligt at en mand være en "problemet drikker" end en kvinde.

Identifikation

Mange tegn kan foreslå nogen er alkoholiker. At have to eller flere DUIs, sædvanligvis bestilling øl eller vin med mad på restauranter, være skulle have en drink, umiddelbart efter at komme hjem fra arbejde, at holde hjem fyldt med alkohol, vil barer alene og manglende evne til at have bare en drink kan alle tegn på alkoholisme. Mens mange alkoholikere drikker hver dag, kan folk, der binge drikke i weekenden også alkoholikere.

Effekter

Alkoholisme medfører negative virkninger, herunder "blackout episoder" hvor drikker er i stand til at huske begivenheder, dårlig ernæring og øget følelsen af aggression eller depression. Svær alkoholafhængighed kan resultere i ryster, sveden og kvalme, når drikker går i en lang periode uden at have en drink. På lang sigt, kan alkoholmisbrug føre til leverskader, erektil dysfunktion og en øget risiko for kræft, hjertesygdomme og slagtilfælde.

Betydning

De følelsesmæssige og psykologiske virkninger på alkoholiske og hans familie og venner er det vanskeligste aspekt af sygdommen. Det kan være særlig vanskeligt på et barn, når hendes forældre er alkoholiker, da det holder overordnet fra at opfylde sit ansvar. Når en mand er en alkoholiker, er der en større risiko af indenlandske misbrug. I sidste ende, hvis alkoholisme er tilladt til spiral ud af kontrol, kan det ødelægge familier, venskaber og liv.

Forebyggelse/løsning

Alkoholisme er lige så relateret til genetik og miljømæssige årsager. For dem med en genetisk disposition er det tilrådeligt at undgå alkohol eller udvise ekstrem forsigtighed og mindfulness mens du indtager. Når en person har bukket under for alkoholisme, er støttegrupper som anonyme alkoholikere og rehabiliterings Centre de mest lovende metoder til nyttiggørelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com