Hvordan starter en tandpine?

04/20/2010 by admin

Infektion

En sinus infektion eller en infektion i papirmasse i roden af din tand kan være begyndelsen på en tandpine. En infektion i sinus passager, der kører på enten side af næsen og over øjnene kan påvirke dine tænder. De fleste af smerten bliver fra pres i din sinus passager, hvilket igen gør dine tænder smerte på grund af mange følsomme nerveender præsentere i området rod. Antibiotika er nødvendig for at klare infektionen, således ende tandpine pain.Når tandpine begynder i roden af tanden fra et stykke mad ind via en revne eller et lille hulrum i tanden, er det bestemt til at blive en fuld-blæst smertefulde byld på grund af infektion og pus stigende som tiden går med ingenting at dræne. Når dette sker, overbelaste hævelse årsagerne nerve-ender, som bør undersøges straks af en sundhedsprofessionel. Bør hævelse rykke mod øjnene, man bør gå til skadestuen straks som infektionen kan trænge ind i hjernen, der kan være dødelige. Intramuskulær antibiotika og antibiotika gennem en IV vil være nødvendigt at begynde at bekæmpe infektion lige bortrejst.

Følsomme tænder

Tandpine kan begynde på grund af ultrasensitive tænder, når man drikker varme eller kolde fødevarer eller væsker, og den skarpe, stikkende smerter kan blive hængende i et stykke tid derefter. Køb tandpasta, der gradvist desensitizes ultra-følsomme tænder ved at børste mindst to gange om dagen.Iskold luft kan bringe på en tandpine. Når du indånder, bliver den kolde luft i revner og sprækker i din dental arbejde, at gøre de fleste af dine tænder ache. Indpakning et tørklæde omkring hovedet og munden, så du indånder i kun varm luft, kan være løsningen.

Sukker følsomhed

Tænder, der er følsomme over for sukker diktere hvad fødevarer, du kan spise uden at opleve smerte. Lavt sukkerindhold fødevarer eller fødevarer, der er sødet med et naturligt sødemiddel som Stevia, som du kan vokse som en plante i dit hjem, kan afhjælpe dit problem. Tal med din tandlæge om din følsomhed, og har en check-up at gøre sikker på der er nogen underliggende tandproblemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com