Hvordan man kan reducere din Cholestrol

12/05/2010 by admin

Hvordan man kan reducere din Cholestrol

Kolesterol er et voksagtigt stof fremstillet af din lever, der er fundet i hver celle i kroppen. Det er afgørende for mange processer, herunder fedt fordøjelse og produktion af hormoner. Desværre, en overskydende beløb af kolesterol, især dårlige kolesterol, kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Kost højt indhold af mættet fedt og transfedt vil øge kolesterolindholdet i blodet, som vil fedme og en stillesiddende livsstil. Du kan reducere dit kolesteroltal ved at indarbejde en sundere kost, tager kolesterol medicin og bliver fysisk aktive.

Instruktioner

At reducere dit kolesteroltal

• Arrangere en aftale med din læge for konsultation angående din kolesterol og livsstilsændringer, som du planlægger at initialisere. Tal med din læge om muligt kolesterol-sænkende medicin, der kan ordineres til brug, såsom statiner, som forhindrer dannelse af kolesterol, eller niacin, som sænker triglycerider og dårlige LDL kolesterol mens hæve gode HDL-kolesterol.

• Ændre din kost til at fokusere på at sænke dit kolesterol gennem fødevarer. Indarbejde fødevarer med opløselige fibre, at øge gode HDL-kolesterol og opnå plantesteroler og stanoler kan reducere kolesterolniveauer og forbedre din sundhed ernæring profil. Fokus på fødevarer som havre og fuldkorn, bønner, nødder, vegetabilske olier, frugter, soja og fisk til at forbedre din sundhed og lavere kolesterol.

• Skrive i din mad dagbog regelmæssigt at gøre opmærksom på hvad du har spist dag. Kalorier, fedt og kolesterol skal skrives til hvert måltid til at holde en fane på din ernæring profil. Skrive ned hvilke fødevarer arbejde for din kost og spisevaner, og hvilke fødevarer ikke.

• Køb en gym medlemskab eller begynde en workout rutine hjemme der inkorporerer styrketræning og kredsløbstræning. Regelmæssig fysisk aktivitet i op til 30 minutter på de fleste dage i ugen, anbefales til alle, og kan hjælpe med at hæve de gode HDL-kolesterol samtidig sænke dårlige LDL niveauer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com