Urter til overgangsalderen & vægtøgning

12/07/2010 by admin

Mange kvinder rapporterer de kæmper med vægtøgning på i starten af overgangsalderen. Overgangsalderen medfører nogle kvinder ændre deres spisevaner. De rapporterer flere cravings for slik. Urter er tilgængelige, vil bidrage til at øge stofskiftet og kroppens evne til at forbrænde fedt samt reducere cravings.

Cayenne

Cayenne betragtes som en af de mest magtfulde urter og siges at hjælpe kvinder med at holde køligt i løbet af hedeture i overgangsalderen.

Coleus

Coleus stimulerer skjoldbruskkirtlen, bidrager til at øge stofskiftet i overgangsalderen. Det har også vist sig at sænke blodtrykket.

Mælkebøtte

Mælkebøtte fungerer som et diuretikum. Hvis du beholde vand i overgangsalderen, vil det hjælpe dig med at tabe vand vægt. Det har været kendt for at forårsage halsbrand.

Grøn te

Grøn te er en appetit suppressant og har været effektive til vægttab. Som en bonus, grøn te hjælper balance østrogen niveauer og reducerer hyppigheden af hedeture.

Fennikel

Fennikel holder fordøjelseskanalen sunde og lindrer fordøjelsen smerter. Fennikel er en appetit suppressant, der hjælper med vægttab, og det er også lindrer væskeophobning.

Tang

Tang har en sund dosis af jod, som hjælper med at holde skjoldbruskkirtlen fungerer godt. Tang kan også hjælpe med cellulite. Det øger stofskiftet og nedsætter fedtdepoter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com