Den bedste måde at opbygge brystmuskulaturen

10/22/2010 by admin

Den bedste måde at opbygge brystmuskulaturen

Når det handler om at opbygge brystmuskulaturen, kan søger på Google efterlade dig med millioner af websteder, der tilbyder forskellige råd og træningsrutiner. Men hvor skal du begynde? Her er et par ting at vide om målretning dine brystmuskulaturen og fælles øvelser, som enhver kan gøre for at opbygge dit bryst.

Bygning brystmuskulaturen

Uanset om du er en mand, der søger for at få en veldefineret bryst eller en kvinde, der søger at styrke og løfte hendes buste, kan alle drage fordel af stærkere brystmuskulaturen.

Pectoralis større er den største bryst muskel og bør være det vigtigste fokus i bryst øvelser. Der er også den pectoralis mindre, som er mindre og ligger nedenunder pectoralis større. Men du skal ikke koncentrere sig om brystmusklerne alene. En masse øvelser bruger brystmuskler sammen med arm og skulder muskler til stabilisering. Dette kan være gavnligt og medvirke til at eliminere en muskelgruppe fra overvældende en anden.

En af de mest almindelige øvelser for skulder og bryst styrke er bænkpres, som også er rettet mod din anterior deltoid (skulder), biceps og tricepsmusklerne (våben). Den primære muskel bruges når du laver en bænkpres er pectoralis større. Dumbbell fluen er også en øvelse hvor disse samme muskelgrupper bruges. Den eneste forskel er, at de øverste fibre af pectoralis større musklen er målrettet. Derudover er skulder dips en stor øvelse for at styrke pectoralis større muskler samt deltoids. Nogle maskiner er sat for disse øvelser, men andre variationer kan bruges med en hældning, tilbagegang eller flad bænk. Afhængigt af hvilke maskiner eller udstyr, du har adgang til, skal du justere din position i overensstemmelse hermed.

At vide visse øvelser at gøre for at opbygge brystmuskulaturen er ikke det eneste, du skal være bekymret med. Du skal også se din kropsholdning når du gør noget motion. Sørg for at du stående eller siddende lige op, ikke hælder fremad eller bagud. Mange mennesker synes, at kigge i et spejl kan hjælpe dig med at holde balance. Holde din hage gulvet og tæerne pegede lige ud foran dig. Også Sørg for at trække vejret hele tiden, ikke holder i vejret alt for længe eller glemme at trække vejret på alle.

Desuden, kost og ernæring er afgørende, hvis du målretter en muskelgruppe. Du skal altid begrænse dit fedt indtag for at holde din krop i at lagre mere fedt. Dette kan især hjælpe mænd, hvis de bærer fedt omkring deres brystvorter og bryst område. Selvom du ikke kan få øje på målet om at reducere fedt fra visse områder alene, kan sænke dit fedtindtag hjælpe øge behovet for at brænde fedt lagret over hele kroppen.

Alle disse faktorer kan øge din succes med at opbygge dit bryst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com