Ekspert systemer anvendes i Health Care Administration

10/25/2010 by admin

Ekspert systemer anvendes i Health Care Administration

Et ekspertsystem til sundhedspleje administration er manipuleret til at automatisere viden-baserede data anvendes inden for sundhedspleje. En robust ekspert system giver input scenarier, problemløsende mekanismer og outputdata baseret på en gennemgang af fælles fremgangsmåder og hospital støttefunktioner. Ekspertsystemer kan også efterligne menneskers adfærd og logik mønstre for at besvare spørgsmål eller løse et problem.

Software-features

Ekspert system softwareprogrammer består af store databaser af oplysninger med forskellige komponenter integreres i en software-pakke. Software-programmer omfatter oplysninger om partitioneret og katalogiserede for brugeradgang. Databaser i softwaren indeholder sundhedspleje oplysninger af adskille data til viden-baserede komponenter. De fleste ekspert systemer anvendes i sundhedssektoren administration er Windows-baseret softwareprogrammer, der kan køre på enhver type af operativsystemet.

Hardware-funktioner

Hardware, der understøtter ekspert systemer for sundhedspleje administration er normalt mini computersystemer såsom IBM AS400. Disse systemer kan være placeret på et hospital, medicinsk institution eller på en ekstern behandling site. Andre systemer, som PC-baserede netværkssystemer, trådløs-baseret computerenheder og mobiltelefoner, kan få adgang til en ekspert system udpeget til sundhedspleje administration baseret på sikkerhed adgang koder normalt leveres af en sundhedspleje informationsmedarbejder systemer.

Oprette scenarier

Et ekspertsystem til sundhedspleje administration kan oprette "Hvad hvis"-scenarier der giver mulighed for læger, sygeplejersker, forskere og patienter til at få adgang til oplysninger om medicinske procedurer, forskningsprojekt eller administrativ funktion. Sundhedspleje oplysninger kan tilgås på en "real-time", hvilket betyder, at data opdateres løbende, når ændringer eller nye oplysninger er indlæst i systemet.

Heuristik

Ekspert systemer for sundhedspleje administration indeholder en database motor til driften af videnbaserede systemer kaldet "heuristik." Heuristik er processen med at svare på et spørgsmål stillet til systemet i formatet af tekst, video, touchscreen input eller søgeord og sætninger. Medicinsk personale kan oprette deres egen vidensbase komponenter spænder fra administrative procedurer til medicinske procedurer, administrative processer og opdagelser for andre mennesker til at undersøge og forskning.

Slutbrugeren grænseflader

Ekspert systemer anvendes i sundhedssektoren administration kan tilgås via internettet. Et eksempel på en web baseret ekspert system interface er en kræftpatient, forske i oplysninger om medicinske fremskridt vedrørende kræft. Web-interface gør det muligt for brugeren at indtaste deres scenario og scanner flere databaser til den seneste forskning udvikling inden for kræftforskning. Mange af disse web-grænseflader reagere via et vidensgrundlag i form af tekst, lyd eller video.

Kunstig intelligens

Ekspert er sundhedspleje administration konstrueret fra simple tekst-baserede svar systemer, som indeholder oplysninger om en bestemt medicinsk emne eller administrative proces eller komplekse system, et udsnit af behov gennem mange output svar. Disse ekspertsystemer er dyrt at drive og vedligeholde og inddrage det højeste niveau af software og hardware sikkerhed for at beskytte følsomme data.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com