Hvordan til at opdage huller i tænderne

10/16/2010 by admin

Hvordan til at opdage huller i tænderne

Huller i tænderne er et fælles problem, at mange mennesker oplever på et tidspunkt i livet. Henfald er den udløsende faktor for dental hulrum. Tilstedeværelsen af bakterier i munden fører til sure stoffer, der skade emaljen af tænderne, som i sidste ende forårsager forfald. Hvis du har mistanke om, at du har et hulrum eller andet sted i munden, kan det hjælpe lære at identificere sladderhank tegn på tand henfald.

Instruktioner

• Overvej om tænderne gør ondt. En af de mest sigende symptomer af huller i tænderne er et vedvarende tandpine. Hvis du bemærker, at du oplever tandpine, der synes at få gradvist værre med tiden, er det sandsynligt, at du oplever alvorlige forfald. Henfald stiger, smerter har en tendens til at højne.

• Undersøge dine tænder tæt. Åbne munden bred og observere dine tænder i et spejl. Hvis du har forfald, kan du mærke store huller på dele af dine tænder. Hvis hullerne er mærkbar, kunne det være et tegn på at dit forfald har fundet sted i lang tid. Hold dine øjne med sort, brun eller grå pletter over dine tænder. Pus nær tænderne kan også angive forfald.

• Tænk over dine fyldninger. Hvis du har haft hulrum fyldt før og de føler sig løs og som de er ved at falde, det kunne være relateret til huller i tænderne.

• Overvej hvis du har smerter, mens tygge. Ud over en standard tandpine, kan huller i tænderne også føre til alvorlige smerter når du spiser. Hvis du tygge på mad og Bemærk, at dine tænder begynder at gøre ondt, kan det være på grund af huller i tænderne.

• Spørg dig selv, hvis du har nogen tand følsomhed. En meget smertefuld symptom på huller i tænderne er følsomhed mens spise og drikke ting, der er enten meget kolde eller meget varme. Du sandsynligvis oplever huller i tænderne, hvis du føler en skarp jag af smerte i dine tænder, mens man spiser is.

• Være opmærksom på at din kæbe, især hvis du føler, at din kæbe er noget opsvulmet.

• Pas på halitosis (dårlig ånde), der er også et symptom på huller i tænderne. Kontakte en tandlæge for en aftale, hvis du bemærker at din ånde lugter værre end normalt eller hvis du hele tiden har en dårlig smag dvælende inde i munden.

Tips & advarsler

  • Huller i tænderne har ofte ingen tydelige tegn. På grund af at, er det afgørende at jævnligt besøge tandlægen for checkups. Situationen er formentlig allerede meget avanceret, hvis du bemærker, at du har tegn på forfald.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com