Komplikationer og ulemper ved Gastric Bypass Surgery

04/18/2010 by admin

Gastrisk bypass-operation er en procedure, som ændrer din fordøjelseskanalen i orden for dig at tabe sig og holde vægten off. Det er almindeligt anvendt kun på fede personer hvis fedme påvirker deres sundhed og velvære. Samtidig være gavnlige i at reducere risikoen for hjertesygdomme og diabetes, kan der være komplikationer forbundet med gastrisk bypass operation.

Dumping syndrom

Dumping syndrom sker efter gastrisk bypass operation, når mad bevæger sig for hurtigt gennem tyndtarmen. Betingelsen kan forårsage kvalme, opkastning og diarré. Dette sker normalt efter en patient forbruger fødevarer med højt fedt eller sukker.

Utæt i korte linjer

Gastrisk bypass operation kræver en hæftning af toppen af maven forsegling det fra resten af maven. Denne lille pose er på størrelse med en valnød og kan kun indeholde en lille mængde af mad. Hvis de korte linjer lække, kan det forårsage infektion, som er normalt behandles med antibiotika. I alvorlige tilfælde kan være behov for en akut operation.

Snit Brok

Snit Brok kan forekomme, hvis snittet for gastrisk bypass-operation har svækket. Dette sker normalt, hvis den abdominale snit er meget store. Afhængig af symptomerne muligvis Brok kirurgisk reparation.

Blodpropper

Blodpropper kan danne lettere overvægtige mennesker og efter gastrisk bypass-operation. Hvis patienten går kun korte afstande, øges risikoen. Blodpropper kan dannes i benene og rejser til lungerne forårsager permanente skader og endda døden.

Risikoen for død

Ifølge Mayo Clinic er blevet rapporteret en dødelighed af én person pr. 200 til 300 gastrisk bypass operationer. Din alder og specifikke medicinske tilstande vil afgøre, hvor stor en risiko du er.

Andre komplikationer

Andre komplikationer omfatter vitaminmangel, galdesten, nyresten, blødning, mavesår og en intolerance for visse fødevarer. Hver person har til at afveje de involverede risici i gastrisk bypass operation for at se, hvis fordele opvejer ulemper. Det er vigtigt at tale med din læge. Din læge kan vejlede dig i at gøre vigtige medicinske beslutninger for dit helbred.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com