Sådan Cure keratose Pilaris

03/10/2010 by admin

Keratose pilaris eller KP, er en fælles hud tilstand. Sygdommen viser sig som små knopper på huden, der giver udseendet af kylling hud. Næsten halvdelen af befolkningen er plaget med denne sygdom, efter Dr. Audrey Kunin af webstedet DermaDoctor. De fleste af formen buler på overarmene, bagsiden af lårene og balderne. KP er uskadelige og er ikke smitsom, men i nogle tilfælde symptomer er alvorlige. KP har ingen kur, men behandlinger hjælpe ofte. For at holde symptomerne på afstand, behandlinger skal fortsætte, eller bump vil gentage.

Instruktioner

• Bruge flere produkter. KP "reagerer bedst på en multi terapeutisk tilgang," siger Dr. Kunin. Tilgang til KP er at exfoliere, smøre og bruge anti-inflammatoriske produkter.

• Eksfolierer huden. Når du eksfoliere, du fjerner de døde hudceller på overfladen af huden og også dybt rense porerne. Scrubs er god eksfoliering. Bagepulver er en god hjemmelavet exfoliant, især når den kombineres med vand til at danne en pasta. En pasta fremstillet af salt og vand er en anden god krat. Kommercielle scrubbere, såsom St. Ives abrikos krat, er et godt valg.

• Brug a-vitamin kapsler. Et derivat af vitamin A kaldes retinol bruges til at behandle KP. Mayo Clinic siger, at retinols anvendes til "at fremme cellefornyelsen og forebyggelse af plugging i hårsækken." For en mere naturlig form for vitamin A, bryde åbne en kapsel og presse olie på huden.

• Bruge alpha hydroxy syrer. Der er naturlige syrer, der er milde. Mælkesyre findes i mælk og yoghurt blidt eksfolierer huden. Anvende disse stoffer på de berørte områder vil dyb ren og glat bump på KP. Glykolsyre er lavet af frugtsyrer og er en populære hudpleje produkt. Du kan købe glykolsyre fra hudpleje centre eller online. Du kan også købe lotion og cremer, der har glykolsyre som den vigtigste ingrediens.

• Fugter din hud. Fugtighedscreme blødgøre huden og KP bump. Citronolie har citronsyre, der også hjælper til at eksfoliere huden. Grøn te olie anbefales til KP af Dr. Kunin. Grøn te har antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber. Camellia olie har vitaminer nyttige på huden, såsom A, B og E. kakaosmør er fremstillet af vegetabilsk olie og trænger dybt ind i huden, så det er en fremragende fugtighedscreme. Kommercielle lotion fra forskel, Vaseline intensiv pleje og Lubriderm er godt for fugtgivende huden.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com